İyiler İmamoğlunda güç kazandı.

GÜNDEM 23.10.2020 - 20:36, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1518+ kez okundu.
 

İyiler İmamoğlunda güç kazandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ''Millet bizi çağırıyor'' söylemiyle hareket eden, Adana İyi Parti il Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu çalışmalarına il,ilçe teşkilatlarıyla hız kesmeden devam ediyor.    Hem hayvancılık, hem tarımda önemli bir yeri olan İmamoğlu ilçesinde, İyi Parti İmamoğlu ilçe başkanlığı tarafından partiye yeni kazandırılan üyelere rozetlerini takarak çalışmalarına bir yenisini ekledi.. Yapılan törende,halka ve partililere hitaben konuşma yapan Boyvadaoğlu''Partinin ilk kuruluş aşamasında zorlu dönemlerden geçen  partimize olan teveccüh bizleri sevindiriyor. İnsanlar partimize üye olmaya geliyorlar. Cesur yürekliler aramıza katıldıkça dahada güçleniyoruz. Bugün aramıza yeni katılan Partililerimize teşekkür ediyor hoşgeldiniz diyorum dedi.  

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ''Millet bizi çağırıyor'' söylemiyle hareket eden, Adana İyi Parti il Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu çalışmalarına il,ilçe teşkilatlarıyla hız kesmeden devam ediyor.

 

 Hem hayvancılık, hem tarımda önemli bir yeri olan İmamoğlu ilçesinde, İyi Parti İmamoğlu ilçe başkanlığı tarafından partiye yeni kazandırılan üyelere rozetlerini takarak çalışmalarına bir yenisini ekledi..

Yapılan törende,halka ve partililere hitaben konuşma yapan Boyvadaoğlu''Partinin ilk kuruluş aşamasında zorlu dönemlerden geçen  partimize olan teveccüh bizleri sevindiriyor. İnsanlar partimize üye olmaya geliyorlar. Cesur yürekliler aramıza katıldıkça dahada güçleniyoruz.

Bugün aramıza yeni katılan Partililerimize teşekkür ediyor hoşgeldiniz diyorum dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.