akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İyi parti Yüreğir gençlik kolları ziyaretlerine devam ediyor.

SİYASET 16.03.2021 - 22:29, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2686+ kez okundu.
 

İyi parti Yüreğir gençlik kolları ziyaretlerine devam ediyor.

İyi parti Yüreğir gençlik kolları Hüseyin Mangtay başkanlığında esnaf ve mahalle gezilerine devam ediyor. İyi parti Yüreğir gençlik kolları başkanı Hüseyin Mangtay gençlik kolları başkan yardımcıları ve kalabalık gençlik kolları teşkilatıyla  gezilerinin devamına Adana'nın duayen siyasetçisi ve iş insanı Ali Antepüzümünü iş yerinde ziyaret ederek devam etti. Gençlik kolları Mangtay; Yüreğir gençlik kolları olarak ,Yüreğirde siyasette önemli isimleri ziyaret edeceklerini programladıklarını, bu doğrultuda gezilerine ilkini  Adana'nın tanınmış siyasetçilerinden  Ali Antepüzümü'nü ziyaret ederek başladıklarını, ziyaretlerinin amacının siyasette etkili kişilerin bilgi ve birikimlerinden faydalanmak istediklerini söyleyerek , son derece faydalı geçen görüşmede sayın Antepüzümü bizlere yol gösterici bilgiler aktardı, kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim dedi. Karşılıklı fikir alışverişlerin söylendiği gündemle ilgili konuşan Antepüzümü ise görüşme esnasında siyasi geçmişimden bazı  tecrübelerimi gençlerle paylaşmak mutluluğuna eriştim. Ziyaretlerinden dolayı Yüreğir gençlik kolları başkanına ve arkadaşlarına teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Başkan Mangtay'a gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinden, Buse Donar, Cihangir Nar ve Sergen Çulha eşlik etti.

İyi parti Yüreğir gençlik kolları Hüseyin Mangtay başkanlığında esnaf ve mahalle gezilerine devam ediyor.

İyi parti Yüreğir gençlik kolları başkanı Hüseyin Mangtay gençlik kolları başkan yardımcıları ve kalabalık gençlik kolları teşkilatıyla  gezilerinin devamına Adana'nın duayen siyasetçisi ve iş insanı Ali Antepüzümünü iş yerinde ziyaret ederek devam etti.

Gençlik kolları Mangtay; Yüreğir gençlik kolları olarak ,Yüreğirde siyasette önemli isimleri ziyaret edeceklerini programladıklarını, bu doğrultuda gezilerine ilkini  Adana'nın tanınmış siyasetçilerinden  Ali Antepüzümü'nü ziyaret ederek başladıklarını, ziyaretlerinin amacının siyasette etkili kişilerin bilgi ve birikimlerinden faydalanmak istediklerini söyleyerek , son derece faydalı geçen görüşmede sayın Antepüzümü bizlere yol gösterici bilgiler aktardı, kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim dedi.

Karşılıklı fikir alışverişlerin söylendiği gündemle ilgili konuşan Antepüzümü ise görüşme esnasında siyasi geçmişimden bazı  tecrübelerimi gençlerle paylaşmak mutluluğuna eriştim. Ziyaretlerinden dolayı Yüreğir gençlik kolları başkanına ve arkadaşlarına teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette Başkan Mangtay'a gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinden, Buse Donar, Cihangir Nar ve Sergen Çulha eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.