İyi Parti Adana Mİlletvekili Çulhaoğlu açıklama yaptı

TEKNOLOJİ 03.06.2022 - 06:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2507+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana Mİlletvekili Çulhaoğlu açıklama yaptı

ÇULHAOĞLU: ÇÖZÜM BEKLEYEN BUNCA SORUNLAR VARKEN HÜKÜMET NE İLE UĞRAŞIYOR

İktidara göre en önemli sorunumuz İnternette yayın yapan haber siteleriymiş? Ülkemizde bunca sorunumuz varken iktidara göre en önemli sorunumuz, İnternette yayın yapan haber siteleriymiş. İktidarın öncelik sıralaması ne yazık ki bu. Çözüm bekleyen onlarca sorunumuz varken zerre sıkılmadan meclise sosyal medya kanun teklifi getirdiler. Beğenmedikleri her şeyi suç haline getirmeye, yasaklamaya ve ortadan kaldırmaya bayılan Ak Parti iktidarı şimdi de sosyal medyanın ölüm fermanı sayılabilecek yeni bir kanun teklifiyle karşımıza çıktı. İktidara artık yandaş medya kanalları yetmiyor olacak ki; Televizyonlara sipariş yayın yaptırdıkları, Gazetelere sipariş manşet attırdıkları gibi İnternet sitelerine de sipariş haber yaptırmak istiyorlar. İktidarın Meclis’imize getirdiği bu teklife göre, Endişe, korku veya panik yaratacak haber yapanlar 1 yıldan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılacak. Peki Memleketimizde endişeyi, korkuyu ve paniği en çok kim tetikliyor diye baktığımızda “Camide içki içtiler” diye yalan söyleyip milleti kışkırtanlar, Kabataş yalancılarını besleyip büyütenler ile onlara kol kanat gerenler, terörist başının mektubunu çarşaf çarşaf yayınlayanlar, terörist başının kendisi gibi terörist olan kardeşiyle Kandil’de röportaj yaptıran TRT yöneticileri, İstanbul seçimlerinde “hile var” diye yalan haber yapanlar ortada duruyorken ve bunlar için hiçbir yasal işlem yapılmamışken böyle bir yasayı gündemin birinci sırasına almak halkın dertleri ile uğraşmayı çaresizlik içinde bırakan bu iktidara yakışırdı zaten. İYİ Parti’nin yetkiyi alıp memleketimizi düze çıkarmak için beklediği tek şey seçimdir!
ÇULHAOĞLU: ÇÖZÜM BEKLEYEN BUNCA SORUNLAR VARKEN HÜKÜMET NE İLE UĞRAŞIYOR

İktidara göre en önemli sorunumuz İnternette yayın yapan haber siteleriymiş?
Ülkemizde bunca sorunumuz varken iktidara göre en önemli sorunumuz, İnternette yayın yapan haber siteleriymiş. İktidarın öncelik sıralaması ne yazık ki bu.
Çözüm bekleyen onlarca sorunumuz varken zerre sıkılmadan meclise sosyal medya kanun teklifi getirdiler.
Beğenmedikleri her şeyi suç haline getirmeye, yasaklamaya ve ortadan kaldırmaya bayılan Ak Parti iktidarı şimdi de sosyal medyanın ölüm fermanı sayılabilecek yeni bir kanun teklifiyle karşımıza çıktı. İktidara artık yandaş medya kanalları yetmiyor olacak ki; Televizyonlara sipariş yayın yaptırdıkları, Gazetelere sipariş manşet attırdıkları gibi İnternet sitelerine de sipariş haber yaptırmak istiyorlar. İktidarın Meclis’imize getirdiği bu teklife göre, Endişe, korku veya panik yaratacak haber yapanlar 1 yıldan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılacak.
Peki Memleketimizde endişeyi, korkuyu ve paniği en çok kim tetikliyor diye baktığımızda “Camide içki içtiler” diye yalan
söyleyip milleti kışkırtanlar, Kabataş yalancılarını besleyip büyütenler ile onlara kol kanat gerenler, terörist başının
mektubunu çarşaf çarşaf yayınlayanlar, terörist başının kendisi gibi terörist olan kardeşiyle Kandil’de röportaj yaptıran TRT
yöneticileri, İstanbul seçimlerinde “hile var” diye yalan haber yapanlar ortada duruyorken ve bunlar için hiçbir yasal işlem
yapılmamışken böyle bir yasayı gündemin birinci sırasına almak halkın dertleri ile uğraşmayı çaresizlik içinde bırakan bu iktidara yakışırdı zaten.
İYİ Parti’nin yetkiyi alıp memleketimizi düze çıkarmak için beklediği tek şey seçimdir!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.