İyi Parti Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

SİYASET 19.07.2021 - 08:51, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2518+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

İyi Parti  Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:  Özünde paylaşma, bölüşme, dayanışma olan bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yardımlaşmamızı ve dayanışma artıran önemli günlerdir. Dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını illetinden tüm insanlığın en kısa sürede kurtulmasını vatanımızın huzur ve refah ortamı içinde, kardeşçe kutlayacağımız bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşma temennisiyle Kurban Bayramı’nın Adanalılara, Türkiye’ye, İslam Alemi’ne ve bütün dünyaya barış, huzur ve sağlık getirmesini dileyerek, milletimizin ve hemşerilerimin bayramını kutluyorum dedi.
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

İyi Parti  Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: 


Özünde paylaşma, bölüşme, dayanışma olan bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz.


Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yardımlaşmamızı ve dayanışma artıran önemli günlerdir.
Dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını illetinden tüm insanlığın en kısa sürede kurtulmasını vatanımızın huzur ve refah ortamı içinde, kardeşçe kutlayacağımız bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum.


Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşma temennisiyle Kurban Bayramı’nın Adanalılara, Türkiye’ye, İslam Alemi’ne ve bütün dünyaya barış, huzur ve sağlık getirmesini dileyerek, milletimizin ve hemşerilerimin bayramını kutluyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.