Ayyüce 1
Ali Demirçalı

İyi Kadınlar siyasette etkili iletişimi konuştu

GÜNDEM 13.10.2020 - 18:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2148+ kez okundu.
 

İyi Kadınlar siyasette etkili iletişimi konuştu

İyi Parti il kadın politikaları başkanlığı, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, başkanlığında toplanarak etkili iletişim kurabilme  üzerine seminer verdi. Semineri düzenleyerek etkili iletişim kurabilme tekniklerini açıklayan İyi parti kadın politakalarından sorumlu başkan yardımcısı Çigdem Akça, iletişim En bilinen anlamı ile  kişiler arasında duygu, düşünce, bilgi ve haber alışverişidir. Çeşitli araçlarla oluşturduğumuz bilgi ağlarıyla da iletişimi sağlayabiliriz. En basit tabiriyle karşılıklı olarak birbirimizi anlama ve kendimizi ifade etme biçimimize, iletişim diyebiliriz. İletişimin sağlıklı olması ve amacına ulaşması durumuna ise etkili iletişim denir. Diyerek konuşmasına başlayan Akça, iletişimin günümüzdeki önemine dikkat çekip sözlerine şöyle devam etti. İnsan, doğası gereği toplumsal bir varlıktır ve sürekli bir iletişim içindedir. Hayatımızın her alanında iletişim doğumdan ölüme kadar en önemli parçalardan biridir. Bu konuda kendimizi geliştirebilir profesyonel kurslardan, eğitimlerden ve yayınlardan destek alabiliriz. Bu sayede becerilerimizi daha iyi bir noktaya taşır, bu konuda yaşadığımız sorunları ortadan kaldırırız.  Çevremizdeki insanlar ile iletişim içerisindeyken etkili iletişim kurmanın gerekliliklerini yerine getirmeliyiz,diyerek semineri sonlandırdı. Toplantıya Il başkan  yardımcılari Aslıhan Kaya, Sibel Çakmak ve Gül Dündar, Belediye Meclis üyeleri Sultan Zeynep Erciyes ve Zeynep Çelik destek verdiler.  Toplantıya Kadın Politikaları başkan  yardımcılari, Rengin Yücel, Gönül Tolan, Ayşe  Efe, Nurgül Şanlı, Fatma Özdem, Öznur Kırıkdallı ,Gönül Güllü, Esra Koç ve Yüreğir Kadın Politikaları ilce başkanı Gönül Besler seminerein son derece faydalı geçtiğini söyleyerek,Adana'da kadınlar olarak çok çalışıp, İyi partiyi iktidara taşıma sözü verdiler.. Adana Kadın Politikalarından Sorumlu il başkan yardımcısı Çiğdem Akça  "Siyasette basta  olmak üzere partimiz politikalarını ve genel başkanımızin söylemlerini en iyi etkili iletişim teknikleri ile anlatabiliriz. Kadınlar olarak her zaman partimizi Adana da 1. Parti yapmak için  çok çalışacağız ve genel başkanımız Sayın Meral Akşener in dediği gibi "başaracağız,  başaracağız, başaracağız. diyerek sözlerine son verdi.

İyi Parti il kadın politikaları başkanlığı, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, başkanlığında toplanarak etkili iletişim kurabilme  üzerine seminer verdi.

Semineri düzenleyerek etkili iletişim kurabilme tekniklerini açıklayan İyi parti kadın politakalarından sorumlu başkan yardımcısı Çigdem Akça, iletişim En bilinen anlamı ile  kişiler arasında duygu, düşünce, bilgi ve haber alışverişidir. Çeşitli araçlarla oluşturduğumuz bilgi ağlarıyla da iletişimi sağlayabiliriz. En basit tabiriyle karşılıklı olarak birbirimizi anlama ve kendimizi ifade etme biçimimize, iletişim diyebiliriz. İletişimin sağlıklı olması ve amacına ulaşması durumuna ise etkili iletişim denir. Diyerek konuşmasına başlayan Akça, iletişimin günümüzdeki önemine dikkat çekip sözlerine şöyle devam etti.

İnsan, doğası gereği toplumsal bir varlıktır ve sürekli bir iletişim içindedir. Hayatımızın her alanında iletişim doğumdan ölüme kadar en önemli parçalardan biridir. Bu konuda kendimizi geliştirebilir profesyonel kurslardan, eğitimlerden ve yayınlardan destek alabiliriz. Bu sayede becerilerimizi daha iyi bir noktaya taşır, bu konuda yaşadığımız sorunları ortadan kaldırırız.  Çevremizdeki insanlar ile iletişim içerisindeyken etkili iletişim kurmanın gerekliliklerini yerine getirmeliyiz,diyerek semineri sonlandırdı.

Toplantıya Il başkan  yardımcılari Aslıhan Kaya, Sibel Çakmak ve Gül Dündar, Belediye Meclis üyeleri Sultan Zeynep Erciyes ve Zeynep Çelik destek verdiler.  Toplantıya Kadın Politikaları başkan  yardımcılari, Rengin Yücel, Gönül Tolan, Ayşe  Efe, Nurgül Şanlı, Fatma Özdem, Öznur Kırıkdallı ,Gönül Güllü, Esra Koç ve Yüreğir Kadın Politikaları ilce başkanı Gönül Besler seminerein son derece faydalı geçtiğini söyleyerek,Adana'da kadınlar olarak çok çalışıp, İyi partiyi iktidara taşıma sözü verdiler..

Adana Kadın Politikalarından Sorumlu il başkan yardımcısı Çiğdem Akça  "Siyasette basta  olmak üzere partimiz politikalarını ve genel başkanımızin söylemlerini en iyi etkili iletişim teknikleri ile anlatabiliriz. Kadınlar olarak her zaman partimizi Adana da 1. Parti yapmak için  çok çalışacağız ve genel başkanımız Sayın Meral Akşener in dediği gibi "başaracağız,  başaracağız, başaracağız. diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.