İsra Holding’den HAKSİAD’a iade-i ziyaret
İsra Holding’den HAKSİAD’a iade-i ziyaret
İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı ve beraberindeki heyet, HAKSİAD Genel Merkezi’ne iade-i ziyarette bulundu.
İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı ve beraberindeki heyet, HAKSİAD Genel Merkezi’ne iade-i ziyarette bulundu.
HAKSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede, her iki kurumun yürüttüğü faaliyetler ve iş dünyasına sundukları katkılar hakkında kapsamlı bir istişare toplantısı düzenlendi. Ziyaret kapsamında, İsra Holding’in hali hazırda devam eden ve planlanan büyük ölçekli projeleri hakkında heyet tarafından bilgilendirmeler yapıldı.
Toplantının ana gündem maddesini ise HAKSİAD ve İsra Holding arasında kurulması hedeflenen stratejik iş birliği zeminleri oluşturdu. Sektörel tecrübelerin paylaşılması, ortak yatırım fırsatlarının değerlendirilmesi ve iş dünyasında etik ticaret ilkelerinin yaygınlaştırılması konularında ortak bir vizyon paylaşıldı.
İş birliği konusunda mutabakat sağlandı
Görüşme sonunda, iki tarafın da kurumsal birikimlerini birleştirerek sektöre ivme kazandıracak çalışmalar üzerinde yoğunlaşması hususunda tam mutabakata varıldı. Bu kapsamda, olası iş birliği modellerinin somutlaştırılması amacıyla çalışma gruplarının temaslarını sürdürmesi kararlaştırıldı.
Toplantıya İsra Holding tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Vural katılırken HAKSİAD tarafından ise Genel Başkan Vedat Turgut, Genel Başkan Yardımcısı Maruf İçke, İstanbul Şube Başkanı Abdulbari Duman ve Genel Başkan Danışmanı Yasin Demir hazır bulundular.
“Birlikte daha güçlüyüz”
HAKSİAD Genel Başkanı Vedat Turgut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; İsra Holding gibi kıymetli kurumlarla kurulan bu dostluk ve iş birliği bağlarının ekonomik kalkınmaya önemli katkılar sunacağını ifade etti.
İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı ise HAKSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu birlikteliğin her iki kurum için de hayırlı sonuçlar doğuracağına inandığını belirtti.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. (İLKHA)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

