HSK'dan adli ve idari yargıya 10 aday ataması daha

GÜNDEM 29.01.2026 - 09:25, Güncelleme: 29.01.2026 - 09:47 180 kez okundu.
 

HSK'dan adli ve idari yargıya 10 aday ataması daha

HSK'nın atama kararnamesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan ad çekme sonucunda Adli Yargı'da 6 hakim ve 1 savcı adayı, İdari Yargı'da ise 3 hakim adayı atandı.

  ANKARA (İGFA) - Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK), adli ve idari yargıdaki atama kararnamesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 26 Ocak tarihinde yapılan ad çekme sonucuna göre Adli Yargı'da 6 hakim adayının ve 1 cumhuriyet savcısı adayının ataması yapıldı.   Söz konusu kararda yer alan İdari Yargı'ya ataması gerçekleşen 3 hakim adayının ismi şöyle:  
HSK'nın atama kararnamesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan ad çekme sonucunda Adli Yargı'da 6 hakim ve 1 savcı adayı, İdari Yargı'da ise 3 hakim adayı atandı.

 

ANKARA (İGFA) - Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK), adli ve idari yargıdaki atama kararnamesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, 26 Ocak tarihinde yapılan ad çekme sonucuna göre Adli Yargı'da 6 hakim adayının ve 1 cumhuriyet savcısı adayının ataması yapıldı.

 

Söz konusu kararda yer alan İdari Yargı'ya ataması gerçekleşen 3 hakim adayının ismi şöyle:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
islami chat islami sohbetler giftcardmall/mygift