HONOR Talents Global Design Awards 2022 başladı

TEKNOLOJİ 21.06.2022 - 06:50, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1366+ kez okundu.
 

HONOR Talents Global Design Awards 2022 başladı

120 bin dolar ödül havuzuna sahip HONOR Talents Global Design Awards 2022 başladı

  HONOR’un her yıl düzenlediği tasarım yarışması, akıllı telefonlardaki kullanıcı deneyimini geliştirmek için yaratıcı kişilerin yeteneklerini değerlendirmeyi hedefliyor.   Küresel akıllı cihaz üreticisi HONOR, her yıl düzenlediği tasarım yarışması HONOR Talents Global Design Awards 2022'nin başladığını duyurdu. 120 bin dolarlık ödül havuzu ve dünyanın en önde gelen sanatçıları ile endüstri uzmanlarından oluşan bir jüriye sahip olan yarışma süreci 7 Ekim 2022’e kadar devam edecek.   HONOR  CEO'su George Zhao, “HONOR Talents Global Design Awards, kullanıcıların yeteneklerini ve yaratıcılıklarını sergilemeleri için harika bir yarışma. Kullanıcı deneyiminden endüstriyel tasarıma kadar bize gönderilen tüm eserler, küresel izleyicilere ulaşacak ve HONOR akıllı telefonların sunduğu deneyimleri zenginleştirecek” dedi.   İlk olarak 2020 yılında başlayan HONOR Talents Global Design Awards, başlangıcından bu yana 40'tan fazla ülkedeki katılımcılardan toplam 6 binden fazla başvuru aldı. HONOR, geçtiğimiz yıl kazanan eserleri Pekin, Şanghay, Guangzhou, Chengdu ve Xiamen gibi farklı Çin şehirlerinde sergileyerek bölgedeki tüketiciler için iddialı bir sanat deneyimi yaşattı.
120 bin dolar ödül havuzuna sahip HONOR Talents Global Design Awards 2022 başladı
 

HONOR’un her yıl düzenlediği tasarım yarışması, akıllı telefonlardaki kullanıcı deneyimini geliştirmek için yaratıcı kişilerin yeteneklerini değerlendirmeyi hedefliyor.

 

Küresel akıllı cihaz üreticisi HONOR, her yıl düzenlediği tasarım yarışması HONOR Talents Global Design Awards 2022'nin başladığını duyurdu. 120 bin dolarlık ödül havuzu ve dünyanın en önde gelen sanatçıları ile endüstri uzmanlarından oluşan bir jüriye sahip olan yarışma süreci 7 Ekim 2022’e kadar devam edecek.

 

HONOR  CEO'su George Zhao, “HONOR Talents Global Design Awards, kullanıcıların yeteneklerini ve yaratıcılıklarını sergilemeleri için harika bir yarışma. Kullanıcı deneyiminden endüstriyel tasarıma kadar bize gönderilen tüm eserler, küresel izleyicilere ulaşacak ve HONOR akıllı telefonların sunduğu deneyimleri zenginleştirecek” dedi.

 

İlk olarak 2020 yılında başlayan HONOR Talents Global Design Awards, başlangıcından bu yana 40'tan fazla ülkedeki katılımcılardan toplam 6 binden fazla başvuru aldı. HONOR, geçtiğimiz yıl kazanan eserleri Pekin, Şanghay, Guangzhou, Chengdu ve Xiamen gibi farklı Çin şehirlerinde sergileyerek bölgedeki tüketiciler için iddialı bir sanat deneyimi yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.