akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Hiçbir gazete ve televizyonun yapamadığını, Esra Erol yaptı.

GÜNDEM 04.06.2022 - 07:52, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1838+ kez okundu.
 

Hiçbir gazete ve televizyonun yapamadığını, Esra Erol yaptı.

Eski eşi Volkan Kıvılcım tarafından kaçırılan 8 yaşındaki oğlunu Esra Erol buldu.

Esra Erol’da programına katılan Burcu Siyahkaş, 24 Nisan tarihinde velayeti kendisinde olan 8 yaşındaki oğlunu eski eşi Volkan Kıvılcım’ın kaçırdığını söyleyerek yardım istedi. Sesini duyurmak için her yolu deneyen acılı annenin Esra Erol yüzünü güldürdü. Anne oğulun kavuştuğu anın görüntülerini yayınlayan başarılı sunucu “Anne çocuğuna kavuştu, aracılık ettik mi ettik. Programın gücünü ortaya koyduk. Benim için en önemlisi sizin yüzünüzdeki gülümseme” dedi. Evladına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan anne Esra Erol’a çiçek hediye ederek, “ Türkiye’nin başına gelen en güzel şey sizsiniz, İyi ki varsınız” diyerek teşekkür etti.
Eski eşi Volkan Kıvılcım tarafından kaçırılan 8 yaşındaki oğlunu Esra Erol buldu.

Esra Erol’da programına katılan Burcu Siyahkaş, 24 Nisan tarihinde velayeti kendisinde olan 8 yaşındaki oğlunu eski eşi Volkan Kıvılcım’ın kaçırdığını söyleyerek yardım istedi.


Sesini duyurmak için her yolu deneyen acılı annenin Esra Erol yüzünü güldürdü. Anne oğulun kavuştuğu anın görüntülerini yayınlayan başarılı sunucu “Anne çocuğuna kavuştu, aracılık ettik mi ettik. Programın gücünü ortaya koyduk. Benim için en önemlisi sizin yüzünüzdeki gülümseme” dedi.


Evladına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan anne Esra Erol’a çiçek hediye ederek, “ Türkiye’nin başına gelen en güzel şey sizsiniz, İyi ki varsınız” diyerek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.