Halil Arslan ; Kıymetli bir ismi ağırladık.

GÜNDEM 01.10.2026 - 18:39, Güncelleme: 01.10.2026 - 18:42 622 kez okundu.
 

Halil Arslan ; Kıymetli bir ismi ağırladık.

Adana’da faaliyet gösteren Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (MAR-DAD), sivil toplum ve siyaset dünyasının tanınan isimlerinden birini ağırladı. 25. ve 26. Dönem Mardin Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, MAR-DAD dernek merkezini ziyaret ederek dernek yönetimi ve hemşehrileriyle bir araya geldi.

​TÜRKİYE VE ADANA GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI ​Ziyarette, MAR-DAD Dernek Başkanı ve İlkhaber, İlkses, Güney Hakimiyet Gazeteleri Sahibi Halil Arslan, MAR-DAD Kurucu Başkanı Hüseyin Talay,  Dernek Başkan Yardımcısı Fahrettin Tepgeç, Dernek Genel Sekreteri Yunus Altunkaynak, Dernek Saymanı Yahya Demirel, yönetim kurulu üyeleri, Şükran Hakan, Ekrem Büyük, Hikmet Işık, dernek üyeleri İnci Büyük, Enes Aksak, ve Mardinli hemşehriler hazır bulundu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada; Türkiye ve Adana gündemindeki gelişmeler, kentteki sosyo-kültürel hayat ve MAR-DAD’ın yürüttüğü dernek faaliyetleri üzerine verimli sohbetler gerçekleştirildi.    ​Dernek çalışmaları ve yürütülen sosyal yardımlaşma projeleri hakkında bilgi alan Orhan Miroğlu, hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Miroğlu, sivil toplum kuruluşlarının toplumsal bağları güçlendirmedeki rolüne dikkat çekerek MAR-DAD yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.    ​"KIYMETLİ BİR İSMİ AĞIRLAMANIN GURURUNU YAŞADIK" ​ ​Dernek Başkanı Halil Arslan ise, “Kıymetli bir ismi ağırlamanın gururunu yaşadık. Sayın Orhan Miroğlu dernek merkezimizi ziyaret ederek yönetim kurulumuz ve üyelerimizle bir araya geldi. Türkiye ve Adana gündemi ile dernek faaliyetlerimiz üzerine gerçekleştirdiğimiz değerli sohbet ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.
Adana’da faaliyet gösteren Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (MAR-DAD), sivil toplum ve siyaset dünyasının tanınan isimlerinden birini ağırladı. 25. ve 26. Dönem Mardin Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, MAR-DAD dernek merkezini ziyaret ederek dernek yönetimi ve hemşehrileriyle bir araya geldi.

​TÜRKİYE VE ADANA GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI

​Ziyarette, MAR-DAD Dernek Başkanı ve İlkhaber, İlkses, Güney Hakimiyet Gazeteleri Sahibi Halil Arslan, MAR-DAD Kurucu Başkanı Hüseyin Talay,  Dernek Başkan Yardımcısı Fahrettin Tepgeç, Dernek Genel Sekreteri Yunus Altunkaynak, Dernek Saymanı Yahya Demirel, yönetim kurulu üyeleri, Şükran Hakan, Ekrem Büyük, Hikmet Işık, dernek üyeleri İnci Büyük, Enes Aksak, ve Mardinli hemşehriler hazır bulundu.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada; Türkiye ve Adana gündemindeki gelişmeler, kentteki sosyo-kültürel hayat ve MAR-DAD’ın yürüttüğü dernek faaliyetleri üzerine verimli sohbetler gerçekleştirildi. 

 

​Dernek çalışmaları ve yürütülen sosyal yardımlaşma projeleri hakkında bilgi alan Orhan Miroğlu, hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Miroğlu, sivil toplum kuruluşlarının toplumsal bağları güçlendirmedeki rolüne dikkat çekerek MAR-DAD yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. 

 

​"KIYMETLİ BİR İSMİ AĞIRLAMANIN GURURUNU YAŞADIK"

​

​Dernek Başkanı Halil Arslan ise, “Kıymetli bir ismi ağırlamanın gururunu yaşadık. Sayın Orhan Miroğlu dernek merkezimizi ziyaret ederek yönetim kurulumuz ve üyelerimizle bir araya geldi. Türkiye ve Adana gündemi ile dernek faaliyetlerimiz üzerine gerçekleştirdiğimiz değerli sohbet ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.