Güvenli yem güvenli gıda

EKONOMİ 13.10.2021 - 21:21, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1483+ kez okundu.
 

Güvenli yem güvenli gıda

Trouw Nutrition, inovatif ürün ve çözümleriyle güvenli yem üretiminin kesintisiz bir şekilde sürdürülebilmesine katkı sağlıyor

  Güvenli yem güvenli gıda anlamına geliyor   İnsan sağlığıyla ilgili, artan farkındalığın da etkisiyle gıda güvenliği ile ilgili politikalar gün geçtikçe daha da önem kazanıyor. Güvenilir hayvansal gıdaya erişimin yolu ise öncelikle yem güvenliğini sağlayabilmekten geçiyor. Dünyanın hayvan besleme uzmanı Trouw Nutrition, güvenli yem için ürün ve çözümler geliştirirken bu konudaki bilincin daha da artmasını hedefliyor. Trouw Nutrition Türkiye Kanatlı Teknik Müdürü Gülsüm Koyuncu, gıda üretiminin önemli basamaklarından biri olan yem güvenliğinin sağlanabilmesi için organik asit karışımlarının çok önemli bir rolü olduğuna değiniyor.    Hızla artan dünya nüfusunun hayvansal besin ihtiyacını güvenilir ve sürdürülebilir bir şekilde karşılamak için hayvancılık sektörüne büyük görev düşüyor. Doğru hayvan beslemenin ilk adımı olan yem güvenliğini sağlayabilmekse dikkat edilmesi gereken noktaların başında geliyor. Yem üreticileri bu konuda ellerinden geleni yapsalar da sektörü zorlayan pek çok konu ve doğru bilinen pek çok yanlış bulunuyor. Dünyanın hayvan besleme uzmanı Trouw Nutrition, 100 yıllık global tecrübesiyle hayata geçirdiği inovatif ürün ve çözümleri sayesinde hayvanların sağlıklı gelişimine ve ülkemizin besin zinciri kalitesine katkıda bulunmak için var gücüyle çalışıyor. “Çiftlikten sofraya” bakış açısıyla hareket eden şirket, yem güvenliğini artıracak ürün ve çözümler geliştirmenin yanında bu konuda sektördeki bilincin artmasını da hedefliyor.
Trouw Nutrition, inovatif ürün ve çözümleriyle güvenli yem üretiminin kesintisiz bir şekilde sürdürülebilmesine katkı sağlıyor
 

Güvenli yem güvenli gıda anlamına geliyor

 

İnsan sağlığıyla ilgili, artan farkındalığın da etkisiyle gıda güvenliği ile ilgili politikalar gün geçtikçe daha da önem kazanıyor. Güvenilir hayvansal gıdaya erişimin yolu ise öncelikle yem güvenliğini sağlayabilmekten geçiyor. Dünyanın hayvan besleme uzmanı Trouw Nutrition, güvenli yem için ürün ve çözümler geliştirirken bu konudaki bilincin daha da artmasını hedefliyor. Trouw Nutrition Türkiye Kanatlı Teknik Müdürü Gülsüm Koyuncu, gıda üretiminin önemli basamaklarından biri olan yem güvenliğinin sağlanabilmesi için organik asit karışımlarının çok önemli bir rolü olduğuna değiniyor. 

 

Hızla artan dünya nüfusunun hayvansal besin ihtiyacını güvenilir ve sürdürülebilir bir şekilde karşılamak için hayvancılık sektörüne büyük görev düşüyor. Doğru hayvan beslemenin ilk adımı olan yem güvenliğini sağlayabilmekse dikkat edilmesi gereken noktaların başında geliyor. Yem üreticileri bu konuda ellerinden geleni yapsalar da sektörü zorlayan pek çok konu ve doğru bilinen pek çok yanlış bulunuyor. Dünyanın hayvan besleme uzmanı Trouw Nutrition, 100 yıllık global tecrübesiyle hayata geçirdiği inovatif ürün ve çözümleri sayesinde hayvanların sağlıklı gelişimine ve ülkemizin besin zinciri kalitesine katkıda bulunmak için var gücüyle çalışıyor. “Çiftlikten sofraya” bakış açısıyla hareket eden şirket, yem güvenliğini artıracak ürün ve çözümler geliştirmenin yanında bu konuda sektördeki bilincin artmasını da hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.