Ayyüce 1
Ali Demirçalı

Göktürk BOYVADAOĞLU, yılın son toplantısını yaptı.

SİYASET 28.12.2020 - 21:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2358+ kez okundu.
 

Göktürk BOYVADAOĞLU, yılın son toplantısını yaptı.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, yılın son toplantısını yaptı. İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İYİ  Parti Adana İl Başkanlığı olarak 2020 yılını dolu dolu geçirdiklerini ve başarılı  bir yılı geride bıraktıklarını belirterek "Adana'mızda İYİ Partiyi hak ettiği yere getireceğiz. Genel başkanımızı, Meral Akşener’i  Cumhurbaşkanı  yapacağız " dedi. İyi Parti İl Başkanlığında , Coronavirüs tedbirleri kapsamında, gerçekleştirilen yılın toplantısına, il başkan yardımcıları hazır bulundu.  Başkan Boyvadaoğlu, toplantıda 2020 yılının değerlendirmesini yaparak önümüzdeki yılın planlanmasını  anlattı. 23.06 2020 tarihinde yapılan seçimde Adana İl Başkanı olarak yeniden seçildiğini hatırlatan Başkan Boyvadaoğlu, dolu dolu geçen bir yılı geride  bıraktıklarını  söyledi. Covid 19 hastalığının olumsuzluklarına rağmen 2020 yılını  İYİ Parti Adana İl Başkanlığı olarak çok iyi değerlendiklerini  belirten Boyvadaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: 2020 Yılının son Divan Kurulu Toplantısını ve Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Başkan Yardımcılarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdi. Divan Kurulu Üyelerimizin 2020 yılı son 6 aylık faaliyet çalışmalarını anlattığı toplantımız Bizlere göstermiştir ki; Adana’mız  İYİ,  İYİ Partimiz İktidar olacak. Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER’e verdiğimiz sözü yerine getireceğiz kendisini Cumhurbaşkanı yapmak için tüm teşkilatlarımızla var gücümüzle çalışacağız. Adana'yı İYİ Parti'nin kalesi yapacağız. Toplantıya Katılım sağlayan tüm Divan ve Yönetim Kurulu Üyelerime Teşekkür ediyorum.  "2021 yılının  Partimize  Adana'mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. İYİPARTİ ADANA İL DİVANI :    

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, yılın son toplantısını yaptı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İYİ  Parti Adana İl Başkanlığı olarak 2020 yılını dolu dolu geçirdiklerini ve başarılı  bir yılı geride bıraktıklarını belirterek "Adana'mızda İYİ Partiyi hak ettiği yere getireceğiz. Genel başkanımızı, Meral Akşener’i  Cumhurbaşkanı  yapacağız " dedi.


İyi Parti İl Başkanlığında , Coronavirüs tedbirleri kapsamında, gerçekleştirilen yılın toplantısına, il başkan yardımcıları hazır bulundu.  Başkan Boyvadaoğlu, toplantıda 2020 yılının değerlendirmesini yaparak önümüzdeki yılın planlanmasını  anlattı.
23.06 2020 tarihinde yapılan seçimde Adana İl Başkanı olarak yeniden seçildiğini hatırlatan Başkan Boyvadaoğlu, dolu dolu geçen bir yılı geride  bıraktıklarını  söyledi.


Covid 19 hastalığının olumsuzluklarına rağmen 2020 yılını  İYİ Parti Adana İl Başkanlığı olarak çok iyi değerlendiklerini  belirten Boyvadaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

2020 Yılının son Divan Kurulu Toplantısını ve Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Başkan Yardımcılarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdi. Divan Kurulu Üyelerimizin 2020 yılı son 6 aylık faaliyet çalışmalarını anlattığı toplantımız Bizlere göstermiştir ki; Adana’mız  İYİ,  İYİ Partimiz İktidar olacak.

Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER’e verdiğimiz sözü yerine getireceğiz kendisini Cumhurbaşkanı yapmak için tüm teşkilatlarımızla var gücümüzle çalışacağız. Adana'yı İYİ Parti'nin kalesi yapacağız. Toplantıya Katılım sağlayan tüm Divan ve Yönetim Kurulu Üyelerime Teşekkür ediyorum.  "2021 yılının  Partimize  Adana'mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

İYİPARTİ ADANA İL DİVANI :

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.