Genç kız takıları önce beğendi, sonra çaldı

ASAYİŞ 05.08.2026 - 14:28, Güncelleme: 05.08.2026 - 14:28 565 kez okundu.
 

Genç kız takıları önce beğendi, sonra çaldı

Adana'da bir genç kız, takı dükkanında beğendiği 5 kolye ve tokayı iç çamaşırına saklayarak çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi'nde meydana geldi. Takı mağazasına müşteri gibi gelen genç kız, bir süre ürünleri inceledi. İş yeri sahibinin diğer müşterilerle ilgilenmesini fırsat bilen şüpheli, beğendiği 5 kolye ve küpeyi gizlice iç çamaşırının içine sakladı. Hiçbir şey olmamış gibi davranan şüpheli, bir süre daha iş yerinde vakit geçirdikten sonra alışveriş yapmadan dükkândan ayrıldı. Daha sonra ürünlerin eksik olduğunu fark eden iş yeri sahibi, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde hırsızlığı ortaya çıkardı. Görüntülerde genç kızın takıları tek tek iç çamaşırının içine sakladığı ve ardından soğukkanlı bir şekilde iş yerinden ayrıldığı görüldü. İş yeri sahibinin şikayeti üzerine şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Kaynak:İHA
Adana'da bir genç kız, takı dükkanında beğendiği 5 kolye ve tokayı iç çamaşırına saklayarak çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi'nde meydana geldi. Takı mağazasına müşteri gibi gelen genç kız, bir süre ürünleri inceledi. İş yeri sahibinin diğer müşterilerle ilgilenmesini fırsat bilen şüpheli, beğendiği 5 kolye ve küpeyi gizlice iç çamaşırının içine sakladı. Hiçbir şey olmamış gibi davranan şüpheli, bir süre daha iş yerinde vakit geçirdikten sonra alışveriş yapmadan dükkândan ayrıldı. Daha sonra ürünlerin eksik olduğunu fark eden iş yeri sahibi, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde hırsızlığı ortaya çıkardı. Görüntülerde genç kızın takıları tek tek iç çamaşırının içine sakladığı ve ardından soğukkanlı bir şekilde iş yerinden ayrıldığı görüldü. İş yeri sahibinin şikayeti üzerine şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak:İHA

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.