Fotoğrafçılar hasret giderdi

KÜLTÜR 11.07.2021 - 07:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1543+ kez okundu.
 

Fotoğrafçılar hasret giderdi

Pandemi nedeniyle uzun süredir ayrı kalan güzel anları ölümsüzleştiren fotoğrafçılar çiğköfte partisinde bir araya geldi   Fotoğrafçılar hasret giderdi   Adana Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ADAFO) üyeleri,  pandemi kısıtlamalarının büyük ölçüde kaldırılmasının ardından uzun bir aradan sonra çiğ köfte partisinde bir araya gelerek hasret giderip, neşeli hoş vakit geçirme fırsatı buldular. Adana Fotoğrafçılar Odası Genel Sekreteri Çiğdem Yağlı, geceye gelen ADAFO üyelerini ve misafirlerini kapıda tek tek karşıladı. Adana Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi ve İmparator Fotoğrafçılığın sahibi aynı zamanda eski barajdaki  Liparis Park’ın işletmecisi Cumali Ay ve oğlu Onur Ay geceye ev sahipliği yaptı. Gecenin onur konuklarından Adana Fotoğrafçılar Odası Kurucu Başkanı Turhan Cemal Görgün, eşi Lütfiye ve ADAFO’nun Genel Sekreteri olan kızı Çiğdem Yağlı geceye damga vuran isimler oldu. Fotoğrafçılığın dehası olarak tanınan Görgün yaptığı konuşmada, Geceyi düzenleyen Fotoğrafçılar Odası Başkanı ve yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Her konuda başarılı olan canım kızım Fotoğrafçılar Odası Genel Sekreteri Çiğdem Yağlı’ya,  eşim Lütfiye Görgün ile bu birlik ve dayanışma ruhunu bize yaşatan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Gecenin konuklarından Esnaf Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger de, gecenin ev sahipliği yapan Cumali Ay’a katkılarından dolayı plaket takdim ederek teşekkür etti ve başarılar diledi. Göger, “Pandemi dolayısıyla uzunca bir zaman dostlarımızdan ve sevdiklerimizden uzak kaldık. Her sektörden arkadaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. Umarım en kısa sürede pandemi tamamen biter, hepimiz rahat bir nefes alırız. Temennimiz bu yöndedir. Bugün de sizlerle birlikte olmaktan son derece mutlu oldum, hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Adana Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bünyamin Yüce ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Özellikle pandemi sürecinde esnaflarımızın yaşadıkları sıkıntıları bugün bu birliktelikle kısmen de olsa son vererek bir araya geldik, mutluyuz. Çünkü siz dostlarımızla bir araya geldik, hasret giderdik. Bu geceyi tertip eden Cumali Ay arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Siz değerli arkadaşlarımıza ve dostlarımıza katılımlarınızdan dolayı da teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.”

Pandemi nedeniyle uzun süredir ayrı kalan güzel anları ölümsüzleştiren fotoğrafçılar çiğköfte partisinde bir araya geldi

 

Fotoğrafçılar hasret giderdi

 

Adana Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ADAFO) üyeleri,  pandemi kısıtlamalarının büyük ölçüde kaldırılmasının ardından uzun bir aradan sonra çiğ köfte partisinde bir araya gelerek hasret giderip, neşeli hoş vakit geçirme fırsatı buldular.

Adana Fotoğrafçılar Odası Genel Sekreteri Çiğdem Yağlı, geceye gelen ADAFO üyelerini ve misafirlerini kapıda tek tek karşıladı. Adana Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi ve İmparator Fotoğrafçılığın sahibi aynı zamanda eski barajdaki  Liparis Park’ın işletmecisi Cumali Ay ve oğlu Onur Ay geceye ev sahipliği yaptı. Gecenin onur konuklarından Adana Fotoğrafçılar Odası Kurucu Başkanı Turhan Cemal Görgün, eşi Lütfiye ve ADAFO’nun Genel Sekreteri olan kızı Çiğdem Yağlı geceye damga vuran isimler oldu. Fotoğrafçılığın dehası olarak tanınan Görgün yaptığı konuşmada, Geceyi düzenleyen Fotoğrafçılar Odası Başkanı ve yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Her konuda başarılı olan canım kızım Fotoğrafçılar Odası Genel Sekreteri Çiğdem Yağlı’ya,  eşim Lütfiye Görgün ile bu birlik ve dayanışma ruhunu bize yaşatan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Gecenin konuklarından Esnaf Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger de, gecenin ev sahipliği yapan Cumali Ay’a katkılarından dolayı plaket takdim ederek teşekkür etti ve başarılar diledi. Göger, “Pandemi dolayısıyla uzunca bir zaman dostlarımızdan ve sevdiklerimizden uzak kaldık. Her sektörden arkadaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. Umarım en kısa sürede pandemi tamamen biter, hepimiz rahat bir nefes alırız. Temennimiz bu yöndedir. Bugün de sizlerle birlikte olmaktan son derece mutlu oldum, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Adana Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bünyamin Yüce ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Özellikle pandemi sürecinde esnaflarımızın yaşadıkları sıkıntıları bugün bu birliktelikle kısmen de olsa son vererek bir araya geldik, mutluyuz. Çünkü siz dostlarımızla bir araya geldik, hasret giderdik. Bu geceyi tertip eden Cumali Ay arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Siz değerli arkadaşlarımıza ve dostlarımıza katılımlarınızdan dolayı da teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.