Fatma Can Kimdir?

YAŞAM 13.08.2021 - 23:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2324+ kez okundu.
 

Fatma Can Kimdir?

Küçük yaşlarda başlayan para-psikoloji, rüya yorumları, mistisizm, metafizik merakı sayesinde bireysel gelişim ve içsel yolculuğuna erken yaşlarda başlamıştır. 2003 yılında Usui Reiki, 2004 yılında, E.F.T. “Duygusal Özgürleşme Teknikleri’’ ile Çakraları Temizleme ve Dengeleme, 2005 yılında ise “Usui Reiki Master Teacher” eğitimini tamamlamıştır. 2011 yılının Eylül ayında almış olduğu 1. Aşama Theta Healing Eğitimi’nin 2. aşamasını da aynı yılın Kasım ayında tamamlayarak İleri Seviye Theta Healing uygulayıcısı olarak Uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip olmuştur. Kişisel serüveni ve düsturu Osho’nun “deneyimlenmemiş bilgi, bilgi değildir’’ felsefesidir. Çalışmalarının tamamı ve eğitimleri başta bizzat kendisi tarafından denenmiş ve faydasını gördüğü alanlar üzerinde eğitimlerini derinleştirmiştir. Kan grubuna göre beslenme ve alternatif tıp konusunda bir çok eğitmenin yanında eğitim almış, tamamını kendi deneyim süzgecinden geçirerek bir potada eritmiştir. Tüm danışanlarına bu minvalde hizmet vermektedir. Şifalı taşlar, kristaller, açlık oruçları, sülük tedavileri ve sarkaç çalışmaları bunlardan sadece bir kaçıdır. Amacı, doğu ve batı’nın zihinsel dönüşüm öğretilerini ve doğal şifa tekniklerini kullanarak, “Bir’den biz’e, biz’den Bir’e” felsefesiyle, yaşamın her alanında başta stresle baş ederek, dengede kalabilmek, özümüzdeki gücü fark ederek içsel potansiyellerimizi fark etmeyi kullanabilmek, hayatta yalnız olmadığımızı, birliğin gücünün huzurunu paylaşmak için IŞIK olmaktır. Bu amacı tasavvufi yolculuğunun da ana damarıdır. Nefsimizin hiçliğini, aczini ve fakrını bildiğimiz noktada kemâlata doğru yol alabileceğimizi bilerek ilerler. Mevlana’nın dediği ‘’Bizler var gibi görünen yoklarız, bizler var gibi görünen hiçleriz’’noktasından çoğaltır tüm çalışmalarını… Kişisel gelişim merkezlerinde ve bireysel olarak seanslar vermeye devam etmektedir. Fatma CAN Usui Reiki Master Teacher fatmacaneft@gmail.com Almış olduğu diğer eğitimlerden bazıları; E.F.T (Duygusal Özgürleşme Teknikleri) T.A.T. (Tapas Akupresur), NLP (Nöro Lenguistik Programlama), Bilinçaltı temizleme Üst benlikle iletişim Meditasyon Vipassana (İç görü ve Farkındalık Çalışması) Vivation Nefes Tekniği Sesle, nefesle, renkle, müzikle, sarkaçla, “Enerji ile çarka dengeleme, arındırma” Şifalı taşlarla enerji çalışması Kuantum dokunuş Feng Shui Psişik ameliyat (Aura dengeleme, temizleme) ThetaHealing® Terapisi Rainbow Children Terapisi Ball Inversion Therapy (Top Terapisi) Tasavvuf ve Kuantum Uygulaması Oto-Hipnoz Access Bars Uygulayıcısı Access Face Lift Uygulayıcısı

Küçük yaşlarda başlayan para-psikoloji, rüya yorumları, mistisizm, metafizik merakı sayesinde bireysel gelişim ve içsel yolculuğuna erken yaşlarda başlamıştır.

2003 yılında Usui Reiki, 2004 yılında, E.F.T. “Duygusal Özgürleşme Teknikleri’’ ile Çakraları Temizleme ve Dengeleme, 2005 yılında ise “Usui Reiki Master Teacher” eğitimini tamamlamıştır.

2011 yılının Eylül ayında almış olduğu 1. Aşama Theta Healing Eğitimi’nin 2. aşamasını da aynı yılın Kasım ayında tamamlayarak İleri Seviye Theta Healing uygulayıcısı olarak Uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip olmuştur.

Kişisel serüveni ve düsturu Osho’nun “deneyimlenmemiş bilgi, bilgi değildir’’ felsefesidir. Çalışmalarının tamamı ve eğitimleri başta bizzat kendisi tarafından denenmiş ve faydasını gördüğü alanlar üzerinde eğitimlerini derinleştirmiştir.

Kan grubuna göre beslenme ve alternatif tıp konusunda bir çok eğitmenin yanında eğitim almış, tamamını kendi deneyim süzgecinden geçirerek bir potada eritmiştir. Tüm danışanlarına bu minvalde hizmet vermektedir. Şifalı taşlar, kristaller, açlık oruçları, sülük tedavileri ve sarkaç çalışmaları bunlardan sadece bir kaçıdır.

Amacı, doğu ve batı’nın zihinsel dönüşüm öğretilerini ve doğal şifa tekniklerini kullanarak, “Bir’den biz’e, biz’den Bir’e” felsefesiyle, yaşamın her alanında başta stresle baş ederek, dengede kalabilmek, özümüzdeki gücü fark ederek içsel potansiyellerimizi fark etmeyi kullanabilmek, hayatta yalnız olmadığımızı, birliğin gücünün huzurunu paylaşmak için IŞIK olmaktır. Bu amacı tasavvufi yolculuğunun da ana damarıdır. Nefsimizin hiçliğini, aczini ve fakrını bildiğimiz noktada kemâlata doğru yol alabileceğimizi bilerek ilerler. Mevlana’nın dediği ‘’Bizler var gibi görünen yoklarız, bizler var gibi görünen hiçleriz’’noktasından çoğaltır tüm çalışmalarını…

Kişisel gelişim merkezlerinde ve bireysel olarak seanslar vermeye devam etmektedir.

Fatma CAN

Usui Reiki Master Teacher
fatmacaneft@gmail.com

Almış olduğu diğer eğitimlerden bazıları;

  • E.F.T (Duygusal Özgürleşme Teknikleri)
  • T.A.T. (Tapas Akupresur),
  • NLP (Nöro Lenguistik Programlama),
  • Bilinçaltı temizleme
  • Üst benlikle iletişim
  • Meditasyon
  • Vipassana (İç görü ve Farkındalık Çalışması)
  • Vivation Nefes Tekniği
  • Sesle, nefesle, renkle, müzikle, sarkaçla, “Enerji ile çarka dengeleme, arındırma”
  • Şifalı taşlarla enerji çalışması
  • Kuantum dokunuş
  • Feng Shui
  • Psişik ameliyat (Aura dengeleme, temizleme)
  • ThetaHealing® Terapisi
  • Rainbow Children Terapisi
  • Ball Inversion Therapy (Top Terapisi)
  • Tasavvuf ve Kuantum Uygulaması
  • Oto-Hipnoz
  • Access Bars Uygulayıcısı
  • Access Face Lift Uygulayıcısı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.