Fahriye Evcen Divanev’in Yeni Reklam Filmiyle Ekranlarda

YAŞAM 16.07.2021 - 16:35, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1892+ kez okundu.
 

Fahriye Evcen Divanev’in Yeni Reklam Filmiyle Ekranlarda

 Geleneksel ve modern tasarım anlayışını yenilikçi bir bakış açısıyla yorumlayan Divanev’in marka yüzü olan Fahriye Evcen’in rol aldığı Leona Serisinin reklam filmi yayına girdi.    “İyi ve kaliteli bir ev yaşamı herkesin hakkı” fikrinden yola çıkan Divanev’in Leona Serisi’ni tanıttığı reklam filmi yayına girdi. Divanev’in marka yüzü olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen’in hayranlarıyla online olarak yaptığı görüşmenin konu edildiği reklam filminde “Bazı günler kendimizi çok özel hissettirir, yaptığımız doğru seçimler de evimizi” söylemi ile yeni Leona Koltuk Takımı ve Yemek Odası tanıtılıyor.   Reklam filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=R2o7t76vTPQ   Kampanya Künyesi: Reklamveren: Divanev // Yataş Grup Reklamveren Yetkilileri: Selmin Gündoğdu, Gonca Alper, Ali Doğan Güven, Ülkü Gökçek Tarakçı Reklam Ajansı: Indie İstanbul CCO: Mert Kunç, Güngör Türkömer Ajans Koordinatörü: Gözde Yılmaz  Stratejik Planlama: Ertuğrul Sezer  Müşteri Direktörü: Ezgi Pedal Müşteri İlişkileri: Sude Erdoğan Kreatif Direktör: Ali Hikmet Yavuz Yaratıcı Ekip: Önder Denizci, Olivia Akgül, Batuhan Eren, Berna Ataç, Anıl Seydaoğlu Ajans Prodüktörü: Livyo Bmalku Müzik Yapım: Welcome to the Jingle Prodüksiyon Şirketi: Kala Film Yönetmen: Turgut Akaçık Görüntü Yönetmeni: Alp Korfalı

 Geleneksel ve modern tasarım anlayışını yenilikçi bir bakış açısıyla yorumlayan Divanev’in marka yüzü olan Fahriye Evcen’in rol aldığı Leona Serisinin reklam filmi yayına girdi. 

 

“İyi ve kaliteli bir ev yaşamı herkesin hakkı” fikrinden yola çıkan Divanev’in Leona Serisi’ni tanıttığı reklam filmi yayına girdi. Divanev’in marka yüzü olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen’in hayranlarıyla online olarak yaptığı görüşmenin konu edildiği reklam filminde “Bazı günler kendimizi çok özel hissettirir, yaptığımız doğru seçimler de evimizi” söylemi ile yeni Leona Koltuk Takımı ve Yemek Odası tanıtılıyor.

 

Reklam filmini izlemek için:

https://www.youtube.com/watch?v=R2o7t76vTPQ

 

Kampanya Künyesi:

Reklamveren: Divanev // Yataş Grup

Reklamveren Yetkilileri: Selmin Gündoğdu, Gonca Alper, Ali Doğan Güven, Ülkü Gökçek Tarakçı

Reklam Ajansı: Indie İstanbul

CCO: Mert Kunç, Güngör Türkömer

Ajans Koordinatörü: Gözde Yılmaz 

Stratejik Planlama: Ertuğrul Sezer 

Müşteri Direktörü: Ezgi Pedal

Müşteri İlişkileri: Sude Erdoğan

Kreatif Direktör: Ali Hikmet Yavuz

Yaratıcı Ekip: Önder Denizci, Olivia Akgül, Batuhan Eren, Berna Ataç, Anıl Seydaoğlu

Ajans Prodüktörü: Livyo Bmalku

Müzik Yapım: Welcome to the Jingle

Prodüksiyon Şirketi: Kala Film

Yönetmen: Turgut Akaçık

Görüntü Yönetmeni: Alp Korfalı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.