En iyi kadın vokal sesi Alara

SANAT 25.12.2021 - 13:52, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2340+ kez okundu.
 

En iyi kadın vokal sesi Alara

  Türkiye’nin en iyi kadın vokal sesi Alara Temoçin, ‘Duygularım çok derin’ isimli ikinci şarkısını müzikseverle buluşturdu.   TikTok’ta büyük ilgi gören özellikle de sesi, yorumu ve tarzıyla iddialı olan 18 yaşındaki yeni star Alara’ya şimdiden konser teklifleri yağmaya başladı. Arka arkaya çıkardığı şarkılarıyla dikkat çeken Alara Temoçin, hem müzik şirketlerini hem de gelen konser tekliflerini şimdilik askıya aldı.   2022’ye yeni ve güçlü bir isim olarak giriş yapmaya hazırlanan Alara, yeni yılda adından star olarak söz ettirmeye kararlı   Sözü Ramazan Kızılpınar’a, müziği ve düzenlemesi Esad Fidan’a ait olan ‘Duygularım çok derin’ tüm dijital platformlarda yayınlandı.

 

Türkiye’nin en iyi kadın vokal sesi Alara Temoçin, ‘Duygularım çok derin’ isimli ikinci şarkısını müzikseverle buluşturdu.

 

TikTok’ta büyük ilgi gören özellikle de sesi, yorumu ve tarzıyla iddialı olan 18 yaşındaki yeni star Alara’ya şimdiden konser teklifleri yağmaya başladı. Arka arkaya çıkardığı şarkılarıyla dikkat çeken Alara Temoçin, hem müzik şirketlerini hem de gelen konser tekliflerini şimdilik askıya aldı.

 

2022’ye yeni ve güçlü bir isim olarak giriş yapmaya hazırlanan Alara, yeni yılda adından star olarak söz ettirmeye kararlı

 

Sözü Ramazan Kızılpınar’a, müziği ve düzenlemesi Esad Fidan’a ait olan ‘Duygularım çok derin’ tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.