DOĞANKENT İLKOKULU’NA KİTAP VE KIRTASİYE DESTEĞİ

EĞİTİM 20.10.2026 - 19:14, Güncelleme: 20.10.2026 - 19:14 868 kez okundu.
 

DOĞANKENT İLKOKULU’NA KİTAP VE KIRTASİYE DESTEĞİ

ADANA’DA DAYANIŞMA BÜYÜYOR: DOĞANKENT İLKOKULU’NA KİTAP VE KIRTASİYE DESTEĞİ

  ADANA – Türkiye Emekli Uzman Erbaşlar Derneği (TEMUD) Adana İl Başkanlığı, çocukların eğitimine katkı sunmak amacıyla Doğankent İlkokulu’na kitap ve kırtasiye desteğinde bulundu. Öğretmen Hilal Karabay aracılığıyla öğrencilere ulaştırılan yardım malzemeleri, çocukların eğitim yolculuğuna destek olmayı hedefliyor. Çalışma, kitap sevgisini ve toplumsal dayanışmayı büyüten gönüllü girişimlerin önemini bir kez daha ortaya koydu. KİTAP SEVGİSİ VE SOSYAL SORUMLULUK BİR ARADA Bu anlamlı dayanışmanın dikkat çeken paydaşlarından biri de 2023 yılında “Kadın Değişirse Dünya Değişir” mottosuyla kurulan Kadınlar Arasında Kitap Kulübü. Yazar Safiye Yılmazer Uruk’un da öne çıktığı kulüp; edebiyatı, kültürel paylaşımı ve sosyal sorumluluk çalışmalarını bir araya getirerek Adana’da kitap sevgisinin yaygınlaşmasına katkı sunuyor. LEVENT KAYA’DAN TEŞEKKÜR MESAJI TEMUD Adana İl Başkanı Levent Kaya, Doğankent İlkokulu’na ulaştırılan kitap ve kırtasiye desteğiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “TEMUD Adana İl Başkanlığı olarak, çocuklarımızın eğitimine katkı sunmayı ve onların geleceğine umut olmayı çok önemsiyoruz. Kıymetli öğretmenimiz Hilal Karabay aracılığıyla Doğankent İlkokulu öğrencilerimize ulaştırdığımız kitap ve kırtasiye desteğinde emeği bulunan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bu anlamlı dayanışmaya katkı sunan Kadınlar Arasında Kitap Kulübü’ne, değerli yazarımız Safiye Yılmazer Uruk’a, Öğretmenimiz Hilal Karabay’a İl Kadın Kolları başkanımız Türkan Aktoprak'a ve gönüllümüz Melda Erol'a şükranlarımı sunuyorum.  
ADANA’DA DAYANIŞMA BÜYÜYOR: DOĞANKENT İLKOKULU’NA KİTAP VE KIRTASİYE DESTEĞİ

 

ADANA – Türkiye Emekli Uzman Erbaşlar Derneği (TEMUD) Adana İl Başkanlığı, çocukların eğitimine katkı sunmak amacıyla Doğankent İlkokulu’na kitap ve kırtasiye desteğinde bulundu. Öğretmen Hilal Karabay aracılığıyla öğrencilere ulaştırılan yardım malzemeleri, çocukların eğitim yolculuğuna destek olmayı hedefliyor.

Çalışma, kitap sevgisini ve toplumsal dayanışmayı büyüten gönüllü girişimlerin önemini bir kez daha ortaya koydu.

KİTAP SEVGİSİ VE SOSYAL SORUMLULUK BİR ARADA

Bu anlamlı dayanışmanın dikkat çeken paydaşlarından biri de 2023 yılında “Kadın Değişirse Dünya Değişir” mottosuyla kurulan Kadınlar Arasında Kitap Kulübü.

Yazar Safiye Yılmazer Uruk’un da öne çıktığı kulüp; edebiyatı, kültürel paylaşımı ve sosyal sorumluluk çalışmalarını bir araya getirerek Adana’da kitap sevgisinin yaygınlaşmasına katkı sunuyor.

LEVENT KAYA’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

TEMUD Adana İl Başkanı Levent Kaya, Doğankent İlkokulu’na ulaştırılan kitap ve kırtasiye desteğiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“TEMUD Adana İl Başkanlığı olarak, çocuklarımızın eğitimine katkı sunmayı ve onların geleceğine umut olmayı çok önemsiyoruz. Kıymetli öğretmenimiz Hilal Karabay aracılığıyla Doğankent İlkokulu öğrencilerimize ulaştırdığımız kitap ve kırtasiye desteğinde emeği bulunan herkese gönülden teşekkür ediyorum.

Bu anlamlı dayanışmaya katkı sunan Kadınlar Arasında Kitap Kulübü’ne, değerli yazarımız Safiye Yılmazer Uruk’a, Öğretmenimiz Hilal Karabay’a İl Kadın Kolları başkanımız Türkan Aktoprak'a ve gönüllümüz Melda Erol'a şükranlarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.