DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

YAŞAM 10.06.2022 - 14:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2328+ kez okundu.
 

DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

Adana’nın sevilen simalarından iş insanı İhsan Erdem’in galerici yeğeni Ramazan Seymen gönlünü kaptırdığı Zehra Seymen (Demir) ile hayatını birleştirdi. Gala Wedding Event’S Salonu’nda gerçekleşen düğün töreni muhteşem geçerken, gelin ve damadın dostları, akrabaları, iş arkadaşları bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadılar.

DİLLERE DESTAN DÜĞÜN Adana’nın tanınmış sevilen siması iş insanı İhsan Erdem’in yeğeni Ramazan Seymen ile Zehra Seymen (Demir) görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi Demir,  Seymen   ve Erdem Aileleri Gala Wedding Event’S Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde örnek bir ev sahipliği yaptı Adana’nın sevilen simalarından iş insanı İhsan Erdem’in galerici yeğeni Ramazan Seymen  gönlünü kaptırdığı Zehra Seymen (Demir) ile hayatını birleştirdi. Gala Wedding Event’S Salonu’nda gerçekleşen düğün töreni muhteşem geçerken, gelin ve damadın dostları, akrabaları, iş arkadaşları bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadılar.   PİSTİ BOŞ BIRAKMADILAR Düğünün başlangıcında gelin ile damat güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparken gecenin ilk dansını gerçekleştirdiler. Gelin ve damat açılış dansını yaptıktan sonra davetlilerle tek tek ilgilenerek, “Hoş geldiniz” dediler. Gelinin Annesi Güler ve babası İsmail  Demir  ile damadın  annesi Zeynep ve babası Mehmet Seymen   bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Konukları kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen düğün sahipleri, “Darısı tüm bekârlara olsun.” diye temennide bulundular. Damadın dayısı iş insanı İhsan Erdem de konuklarla tek tek ilgilendi.   GECEYE ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Hak ve Özgürlükler Partisi Genel Başkan Yardımcısı Arif Sevinç, Sanatçılar Hozan Fate, TRT 6 Sanatçısı Hazar Yıldız, Sinan Kartal,  Adana ve Adana dışından gelen çok sayıda davetli salonu doldurdu. Adana’nın tanınmış  iş insanları, siyasetçiler ve Galerici esnafları da düğüne katıldı. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Damat ve gelin, arkadaşlarıyla çiftetelli oynayarak, mutluluklarını ölümsüzleştirdiler. Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti.   Nikah Cüzdanı Geline Zehra ve Ramazan çiftinin düğün törenlerinde genç çiftin nikâhları kıyılırken, salonda kopan alkışlar eşliğinde imzalar atıldı. Nikâh şahitliklerinin önünde evlilik cüzdanını nikah memuru geline vererek son sözü söyledi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden eğlencede zaman zaman duygulu anlar yaşandı. BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞTILAR Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün takı merasiminden sonra sona erdi. Düğüne katılanlar da genç çiftin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadılar. Günaydın Adana Gazetesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Dillere destan düğünü Adana’nın sayılı fotoğrafçılarından Ömer Gürbüz Wonders Fotoğrafçılık çektiği fotoğraflar ve görüntülerle ölümsüzleştirdi.  
Adana’nın sevilen simalarından iş insanı İhsan Erdem’in galerici yeğeni Ramazan Seymen gönlünü kaptırdığı Zehra Seymen (Demir) ile hayatını birleştirdi. Gala Wedding Event’S Salonu’nda gerçekleşen düğün töreni muhteşem geçerken, gelin ve damadın dostları, akrabaları, iş arkadaşları bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadılar.

DİLLERE DESTAN DÜĞÜN
Adana’nın tanınmış sevilen siması iş insanı İhsan Erdem’in yeğeni Ramazan Seymen ile Zehra Seymen (Demir) görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi

Demir,  Seymen   ve Erdem Aileleri Gala Wedding Event’S Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde örnek bir ev sahipliği yaptı

Adana’nın sevilen simalarından iş insanı İhsan Erdem’in galerici yeğeni Ramazan Seymen  gönlünü kaptırdığı Zehra Seymen (Demir) ile hayatını birleştirdi. Gala Wedding Event’S Salonu’nda gerçekleşen düğün töreni muhteşem geçerken, gelin ve damadın dostları, akrabaları, iş arkadaşları bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadılar.


 
PİSTİ BOŞ BIRAKMADILAR
Düğünün başlangıcında gelin ile damat güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparken gecenin ilk dansını gerçekleştirdiler. Gelin ve damat açılış dansını yaptıktan sonra davetlilerle tek tek ilgilenerek, “Hoş geldiniz” dediler. Gelinin Annesi Güler ve babası İsmail  Demir  ile damadın  annesi Zeynep ve babası Mehmet Seymen   bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Konukları kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen düğün sahipleri, “Darısı tüm bekârlara olsun.” diye temennide bulundular. Damadın dayısı iş insanı İhsan Erdem de konuklarla tek tek ilgilendi.


 
GECEYE ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Hak ve Özgürlükler Partisi Genel Başkan Yardımcısı Arif Sevinç, Sanatçılar Hozan Fate, TRT 6 Sanatçısı Hazar Yıldız, Sinan Kartal,  Adana ve Adana dışından gelen çok sayıda davetli salonu doldurdu. Adana’nın tanınmış  iş insanları, siyasetçiler ve Galerici esnafları da düğüne katıldı. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Damat ve gelin, arkadaşlarıyla çiftetelli oynayarak, mutluluklarını ölümsüzleştirdiler. Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti.


 
Nikah Cüzdanı Geline
Zehra ve Ramazan çiftinin düğün törenlerinde genç çiftin nikâhları kıyılırken, salonda kopan alkışlar eşliğinde imzalar atıldı. Nikâh şahitliklerinin önünde evlilik cüzdanını nikah memuru geline vererek son sözü söyledi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden eğlencede zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞTILAR
Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün takı merasiminden sonra sona erdi. Düğüne katılanlar da genç çiftin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadılar. Günaydın Adana Gazetesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Dillere destan düğünü Adana’nın sayılı fotoğrafçılarından Ömer Gürbüz Wonders Fotoğrafçılık çektiği fotoğraflar ve görüntülerle ölümsüzleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.