Devecilerden Kurban Bayramı Mesajı

GÜNDEM 19.07.2021 - 08:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1694+ kez okundu.
 

Devecilerden Kurban Bayramı Mesajı

Adana Devecileri Onursal Başkanı Cumali İncesoy, Bayramların dayanışma, paylaşma ve kardeşlik duygularının yaşandığı önemli günler olduğunu belirterek, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Adana Devecileri Onursal Başkanı İş İnsanı Cumali İncesoy, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Kurban Bayramı’nın asıl hedefinin ihtiyaç sahiplerinin korunup gözetilmesi olduğunu ifade ederek, “Toplumsal hayatımızda önemli bir yeri olan bayramlarda yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin pekiştiğini, paylaşmanın, zenginlikleri bölüşmenin gerekliliğini görüyoruz. Bu anlamlı ve özel günlerde kırgınlıklara, dargınlıklara ve tartışmalara son vererek sevgi ve hoşgörü içerisinde olmalıyız. Sevginin, mutluluğun, huzurun paylaştıkça çoğaldığını, paylaştıkça anlam kazandığını unutmamalıyız.” Bayramlar, torunlardan dedelere, babaannelere, anneannelere; annelere babalara, akrabalarımızdan komşularımıza, ihtiyaç sahiplerine kadar uzanan kocaman bir kucaklaşmadır. Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerinin unutulmamasını diliyor. Tüm İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyor, Kurban Bayramı’nın sağlık, barış, adalet, kardeşlik ve huzur getirmesini, içinde bulunduğumuz zor zamanları, tedbirlere dikkat ederek geride bırakmayı ve gelecek bayramları sevdiklerimizle, hep birlikte sağlık içinde geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

Adana Devecileri Onursal Başkanı Cumali İncesoy, Bayramların dayanışma, paylaşma ve kardeşlik duygularının yaşandığı önemli günler olduğunu belirterek, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Adana Devecileri Onursal Başkanı İş İnsanı Cumali İncesoy, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Kurban Bayramı’nın asıl hedefinin ihtiyaç sahiplerinin korunup gözetilmesi olduğunu ifade ederek, “Toplumsal hayatımızda önemli bir yeri olan bayramlarda yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin pekiştiğini, paylaşmanın, zenginlikleri bölüşmenin gerekliliğini görüyoruz. Bu anlamlı ve özel günlerde kırgınlıklara, dargınlıklara ve tartışmalara son vererek sevgi ve hoşgörü içerisinde olmalıyız. Sevginin, mutluluğun, huzurun paylaştıkça çoğaldığını, paylaştıkça anlam kazandığını unutmamalıyız.”

Bayramlar, torunlardan dedelere, babaannelere, anneannelere; annelere babalara, akrabalarımızdan komşularımıza, ihtiyaç sahiplerine kadar uzanan kocaman bir kucaklaşmadır. Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerinin unutulmamasını diliyor. Tüm İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyor, Kurban Bayramı’nın sağlık, barış, adalet, kardeşlik ve huzur getirmesini, içinde bulunduğumuz zor zamanları, tedbirlere dikkat ederek geride bırakmayı ve gelecek bayramları sevdiklerimizle, hep birlikte sağlık içinde geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.