Depolama İhtiyacına En Şık Çözüm

GÜNDEM 21.02.2021 - 17:35, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1169+ kez okundu.
 

Depolama İhtiyacına En Şık Çözüm

Yataş Bedding’in yeni ürünü Mega Baza; geniş iç hacmi, şık tasarımı ve sağlamlığıyla yatak odalarının vazgeçilmezi oluyor.

Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yenilik denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding’in yeni ürünü Mega Baza; geniş iç hacmi, şık tasarımı ve sağlamlığıyla yatak odalarının vazgeçilmezi oluyor.   Türkiye’nin yenilikçi markası Yataş Bedding koleksiyonuna eklediği yeni ürünü Mega Baza ile yatak odalarındaki depolama ihtiyacına şık ve pratik bir çözüm sunuyor. Yataş Bedding’in en geniş saklama alanına sahip bazası olan Mega Baza, özel olarak hazırlanmış tutma kulpları sayesinde kolayca açılıp kapanıyor. Mega Baza, orta kayıt kısmı olmadığı için ekstra saklama alanı, sağlamlığıyla da uzun yıllar kullanım avantajı sunuyor. 140x200, 150x200 ve 160x200 olmak üzere üç ayrı ölçüye sahip Mega Baza, beyaz, ceviz ve antrasit renk seçenekleri bulunan 12 cm yüksekliğindeki ayaklarıyla temizlikte kolaylık da sağlıyor.   Mega Baza ve Yataş Bedding’in zengin koleksiyonunda yer alan ürünlere, Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinden de ulaşılabiliyor.
Yataş Bedding’in yeni ürünü Mega Baza; geniş iç hacmi, şık tasarımı ve sağlamlığıyla yatak odalarının vazgeçilmezi oluyor.

Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yenilik denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding’in yeni ürünü Mega Baza; geniş iç hacmi, şık tasarımı ve sağlamlığıyla yatak odalarının vazgeçilmezi oluyor.

 

Türkiye’nin yenilikçi markası Yataş Bedding koleksiyonuna eklediği yeni ürünü Mega Baza ile yatak odalarındaki depolama ihtiyacına şık ve pratik bir çözüm sunuyor. Yataş Bedding’in en geniş saklama alanına sahip bazası olan Mega Baza, özel olarak hazırlanmış tutma kulpları sayesinde kolayca açılıp kapanıyor. Mega Baza, orta kayıt kısmı olmadığı için ekstra saklama alanı, sağlamlığıyla da uzun yıllar kullanım avantajı sunuyor. 140x200, 150x200 ve 160x200 olmak üzere üç ayrı ölçüye sahip Mega Baza, beyaz, ceviz ve antrasit renk seçenekleri bulunan 12 cm yüksekliğindeki ayaklarıyla temizlikte kolaylık da sağlıyor.

 

Mega Baza ve Yataş Bedding’in zengin koleksiyonunda yer alan ürünlere, Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinden de ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.