Çocuklara ilham veren filenin sultanları oldu.

SPOR 04.09.2021 - 08:54, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1160+ kez okundu.
 

Çocuklara ilham veren filenin sultanları oldu.

Filenin Sultanları’nın Başarıları Voleybola Yoğun İlgi Getirdi Olimpiyat Oyunları’ndaki etkili performansı ile dikkat çeken A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası yarı finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geliyor.  Türkiye’nin en büyük hizmet platformu Armut.com, Filenin Sultanları’nın Olimpiyat Oyunları ve Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği başarıların voleybol özel derslerine olan etkisini inceledi.   Türkiye’nin en büyük hizmet platformu Armut.com, Filenin Sultanları’nın Olimpiyat Oyunları ve Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği başarıların voleybol özel derslerine olan etkisini inceledi. Armut.com’un  “Voleybol Özel Dersi” verilerine göre, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın ülkemizi temsil ettiği olimpiyat  ve Avrupa Şampiyonası turnuvalarının başladığı Temmuz ve Ağustos aylarında rekor talep oluştuğu gözlemlendi. Voleybola en büyük ilgiyi 8-12 yaş arası çocuklar gösteriyor Filenin Sultanları’nın gösterdiği üstün başarılar en çok çocuklara ilham veriyor. Voleybol Özel Dersi taleplerinin genelde 8 - 12 yaş arası çocuklarına ders aldırmak isteyen ebeveynlerden geldiği görülüyor. Geçen seneye oranla dikkat çeken bir büyümenin gözlemlendiği özel derslerde; 2020 Temmuz ayına göre yüzde 250, 2019 Temmuz’a göre yüzde 460 artış yaşandı. Ağustos ayında da artış korunarak devam ederken 2020 Ağustos’a kıyasla yüzde 123 daha fazla talep alındığı dikkat çekiyor. Ayrıca 2021 Temmuz ayında gelen taleplerin bir önceki aya göre yüzde 115 arttığı da verilere yansıdı.

Filenin Sultanları’nın Başarıları Voleybola Yoğun İlgi Getirdi

Olimpiyat Oyunları’ndaki etkili performansı ile dikkat çeken A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası yarı finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geliyor. 

Türkiye’nin en büyük hizmet platformu Armut.com, Filenin Sultanları’nın Olimpiyat Oyunları ve Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği başarıların voleybol özel derslerine olan etkisini inceledi.  

Türkiye’nin en büyük hizmet platformu Armut.com, Filenin Sultanları’nın Olimpiyat Oyunları ve Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği başarıların voleybol özel derslerine olan etkisini inceledi. Armut.com’un  “Voleybol Özel Dersi” verilerine göre, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın ülkemizi temsil ettiği olimpiyat  ve Avrupa Şampiyonası turnuvalarının başladığı Temmuz ve Ağustos aylarında rekor talep oluştuğu gözlemlendi.

Voleybola en büyük ilgiyi 8-12 yaş arası çocuklar gösteriyor

Filenin Sultanları’nın gösterdiği üstün başarılar en çok çocuklara ilham veriyor. Voleybol Özel Dersi taleplerinin genelde 8 - 12 yaş arası çocuklarına ders aldırmak isteyen ebeveynlerden geldiği görülüyor. Geçen seneye oranla dikkat çeken bir büyümenin gözlemlendiği özel derslerde; 2020 Temmuz ayına göre yüzde 250, 2019 Temmuz’a göre yüzde 460 artış yaşandı. Ağustos ayında da artış korunarak devam ederken 2020 Ağustos’a kıyasla yüzde 123 daha fazla talep alındığı dikkat çekiyor. Ayrıca 2021 Temmuz ayında gelen taleplerin bir önceki aya göre yüzde 115 arttığı da verilere yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.