ÇOCUKLAR İÇİN, GÜLÜCÜK İÇİN

YAŞAM 22.09.2021 - 21:00, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1127+ kez okundu.
 

ÇOCUKLAR İÇİN, GÜLÜCÜK İÇİN

Gülücük için +1 gönüllü topluluğu yeni bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

Gülücük için gönüllüleri Türkiye’nin çeşitli illerinden toplanan(Hatay,İstanbul,Mersin,İzmir) hediyeler çocuklara ulaştırıldı. Gönüllüler uzakta olsalar da çocukları destekledi.     Pandemi doğal olarak çocukların da hayatlarını etkiledi .Yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte Gülücük İçin gönüllü abileri,ablaları  bu etkinlikte de Adana Kozan ilçemizde bulunan Akdam köyüne giderek çocuklarla birlikte eğlendiler, oyunlar oynadılar,şarkılar söylediler.dans ettiler.Lokumlar yediler. Polonya’lı gönüllüleri Anna ise bizler çocuklara hediyeler vererek mutlu ettiklerini söyledi.İzmir’den gönüllü İbrahim çocukların düşlerine dokunduklarını,geleceğe umutla bakmaları için bir gülücük olduklarını söyledi.      Gönüllüler ayrıca kendi aralarında topladıkları Bot,mont,çorap , kırtasiye malzemeleri ve kitapları hediye ettiler..Çocukların mutlulukları  görülmeye değerdi.Ayrıca Diş Dünyasından Dt.Arzu ve Anıl çocuklar için diş macunu ve fırçası hediye ettiler..Gönüllü Demet’de çocukların mutlu olmalarının eğitimlerinin de kaliteli olacağını söyledi.     Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu Ekip Lideri Harun Kaplan etkinliklerin devam edeceğini ve dayanışmanın güzelliği bir kez daha görerek,destekçilere ve gönüllü ekibine teşekkürlerini sundu.
Gülücük için +1 gönüllü topluluğu yeni bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

Gülücük için gönüllüleri Türkiye’nin çeşitli illerinden toplanan(Hatay,İstanbul,Mersin,İzmir) hediyeler çocuklara ulaştırıldı. Gönüllüler uzakta olsalar da çocukları destekledi.

    Pandemi doğal olarak çocukların da hayatlarını etkiledi .Yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte Gülücük İçin gönüllü abileri,ablaları  bu etkinlikte de Adana Kozan ilçemizde bulunan Akdam köyüne giderek çocuklarla birlikte eğlendiler, oyunlar oynadılar,şarkılar söylediler.dans ettiler.Lokumlar yediler. Polonya’lı gönüllüleri Anna ise bizler çocuklara hediyeler vererek mutlu ettiklerini söyledi.İzmir’den gönüllü İbrahim çocukların düşlerine dokunduklarını,geleceğe umutla bakmaları için bir gülücük olduklarını söyledi. 

    Gönüllüler ayrıca kendi aralarında topladıkları Bot,mont,çorap , kırtasiye malzemeleri ve kitapları hediye ettiler..Çocukların mutlulukları  görülmeye değerdi.Ayrıca Diş Dünyasından Dt.Arzu ve Anıl çocuklar için diş macunu ve fırçası hediye ettiler..Gönüllü Demet’de çocukların mutlu olmalarının eğitimlerinin de kaliteli olacağını söyledi.

    Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu Ekip Lideri Harun Kaplan etkinliklerin devam edeceğini ve dayanışmanın güzelliği bir kez daha görerek,destekçilere ve gönüllü ekibine teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.