CAN VE ROBİ: UZAYDA BÜYÜK MACERA
CAN VE ROBİ: UZAYDA BÜYÜK MACERA
Çocukların hayallerini uzaya taşıyan yeni kitap geliyor
Çocukların hayallerini uzaya taşıyan yeni kitap geliyor
Gazetemiz yazarı, Adana'da yaşayan yazar ve köşe yazarı Nahide Boğa, çocukların hayal dünyasına hitap eden “Can ve Robi” serisinin üçüncü kitabı “Can ve Robi: Uzayda Büyük Macera” için son hazırlıklarını tamamlıyor. Hayata, insana ve anılara dair deneme, şiir ve öyküler kaleme alan Boğa, yerel mecralarda ve Adana Yerel Haber gibi platformlarda köşe yazılarıyla da okuyucularla buluşuyor.
Çocuklara kitap sevgisi kazandırmayı ve onları uzay ile teknoloji konusunda meraklandırmayı amaçlayan “Can ve Robi” serisinin üçüncü kitabı “Can ve Robi: Uzayda Büyük Macera” için son hazırlıklar tamamlanıyor.
Serinin ilk iki kitabı “Merhaba Dünyalı! Ben Robi” ve “Yaşasın! Robi Geldi” ile çocukları uzay macerasına çıkaran yazar, yeni kitapta hikâyeyi daha da heyecanlı bir noktaya taşıyor.
Bu kez büyüyen Can, eğitimini tamamlayarak çok sevdiği uzaylı dostu Robi'ye ulaşmak için uzay yolculuğuna çıkıyor. Can ve arkadaşlarını macera boyunca sürprizler bekliyor.
Merak, dostluk, sevgi, paylaşma ve öğrenme temalarının işlendiği kitap, özellikle 8 yaş ve üzerindeki çocuklara ve gençlere hitap ediyor. Yazar, çocukların uzayı merak etmelerini, araştırmalarını ve geleceğe dair büyük hayaller kurmalarını amaçlıyor.
“Can ve Robi: Uzayda Büyük Macera”, yayınlanmak üzere son hazırlıkları tamamlandıktan sonra okurlarıyla buluşacak.
Nahide Boğa kimdir:
Adana'da yaşayan ve üreten bir Türk şair, yazar ve köşe yazarıdır. Hayata, insana ve anılara dair deneme, şiir ile öykü türünde eserler kaleme almakta; yerel mecralarda ve Adana Yerel Haber gibi platformlarda köşe yazıları yazmaktadır
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

