Boyvadaoğlu; Gençler bize ışık saçıyor.

SİYASET 21.02.2021 - 09:50, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2374+ kez okundu.
 

Boyvadaoğlu; Gençler bize ışık saçıyor.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU İyi gençlikle Gelecek planları yapıyor.

Türk gençliğini her türlü kötü alışkanlık ve bağımlılıktan uzak tutarak konusunda planlı ve programlı çalışmalar yaparak, spor, kültür ve sanat faaliyetlerinin gündelik alışkanlıklar haline getirilmesini temin etmek, Parti Politakalarımızın başında gelmektedir diyen Başkan Boyvadaoğlu Gençlerle sık sık biraraya geliyor.  İYİ Gençlik kolları sayesinde, yaptıgımız toplantılarda, genç insanların sorunlarını öğrenerek  bu sorunlara yönelik girişimlerde bulunma fırsatını elde ediyoruz.   Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Sn. Aslıhan KAYA' nın Başkanlığında bir araya gelerek, ülkemizin geleceği için önemli olan,değerli fikirlerini paylaşan gençlerimizle toplantıda buluştuk. Konusunda deneyimli olan gençlerimizle yaptığımız, gündeme dair konuşmalarımızla ve  fikir alışverişleriyle verimli geçen toplantıya; İl Sekreterimiz Sn. Mehmet Hüseyin BAŞAĞALAR, Teşkilat Başkanımız Sn. Duran Hakan ŞAŞMAZ ve İl Yöneticilerimizle birlikte katıldık. Bu toplantıda emeği geçen Başta Gençlik Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcım Sn. Aslıhan KAYA' ya, Yardımcıları; Sn .Aslıhan Begüm GÜNGÖR, Sn. Metin SAVAŞ' a ve Orhan KIBRIS' a teşekkür ediyorum.  
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU İyi gençlikle Gelecek planları yapıyor.

Türk gençliğini her türlü kötü alışkanlık ve bağımlılıktan uzak tutarak konusunda planlı ve programlı çalışmalar yaparak, spor, kültür ve sanat faaliyetlerinin gündelik alışkanlıklar haline getirilmesini temin etmek, Parti Politakalarımızın başında gelmektedir diyen Başkan Boyvadaoğlu Gençlerle sık sık biraraya geliyor.

 İYİ Gençlik kolları sayesinde, yaptıgımız toplantılarda, genç insanların sorunlarını öğrenerek  bu sorunlara yönelik girişimlerde bulunma fırsatını elde ediyoruz.

 

Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Sn. Aslıhan KAYA' nın Başkanlığında bir araya gelerek, ülkemizin geleceği için önemli olan,değerli fikirlerini paylaşan gençlerimizle toplantıda buluştuk.

Konusunda deneyimli olan gençlerimizle yaptığımız, gündeme dair konuşmalarımızla ve  fikir alışverişleriyle verimli geçen toplantıya;

İl Sekreterimiz Sn. Mehmet Hüseyin BAŞAĞALAR, Teşkilat Başkanımız Sn. Duran Hakan ŞAŞMAZ ve İl Yöneticilerimizle birlikte katıldık.

Bu toplantıda emeği geçen Başta Gençlik Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcım Sn. Aslıhan KAYA' ya, Yardımcıları; Sn .Aslıhan Begüm GÜNGÖR, Sn. Metin SAVAŞ' a ve Orhan KIBRIS' a teşekkür ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.