Birinciye 30 bin TL ödül

EKONOMİ 17.07.2021 - 07:48, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2061+ kez okundu.
 

Birinciye 30 bin TL ödül

Vakıf Katılım ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden “Girişim Hızlandırma Programı” Vakıf Katılım, finansal teknoloji (Fintech) alanında girişim fikri belli bir aşamada olan girişimcilerin, fikirlerini hayata geçirme fırsatı elde etmelerini sağlamak amacıyla İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğinde “Girişim Hızlandırma Programı”nı başlattı. 8 Ağustos’a kadar başvuruların alınacağı “Girişim Hızlandırma Programı”nı tamamlayan ve dereceye giren girişimciler toplam 60 bin TL’lik ödülü almaya hak kazanacak. Katılım finans dünyasına yepyeni bir soluk getiren Vakıf Katılım, fintech alanında çalışmaları olan girişimcilerin projelerini hayata geçirmelerine destek olmak amacıyla İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğinde “Girişim Hızlandırma Programı”nı başlattı. Girişim fikri belli bir aşamada olan girişimcilerin birebir mentorluk, danışmanlık ve eğitim süreçlerinden faydalanarak hayallerine kavuşmalarını sağlayacak olan “Girişim Hızlandırma Programı”na başvurular 8 Ağustos’a kadar devam edecek. Birinciye 30 bin TL ödül Başvurular http://tto.ticaret.edu.tr/ adresli İstanbul Ticaret Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi kurumsal web sayfasından yapılacak. Başvuruların ardından belirlenecek girişimcilere 8 hafta boyunca toplam 120 saat birebir mentorluk hizmetiyle “Fikri mülkiyet hakları”, “Nakit akışı ve Finans”, “Sunum teknikleri /Asansör sunum” vb. konuları kapsayan eğitimler verilecek. Programının sonunda jürinin değerlendirmesi sonrasında birinci seçilen girişimci 30 bin TL, ikinci olan girişimci 20 bin TL ve üçüncülüğü göğüsleyen girişimci de 10 bin TL’lik ödülün sahibi olacak.  Ayrıca program kapsamında uygun görülen projeler Vakıf Katılım’ın fon yatırımcısı olduğu “Bilişim Vadisi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’’ ve “Teknogirişim Girişim Sermayesi Yatırım Fonu” kapsamında değerlendirilme imkanına da sahip olabilecek.   İkram Göktaş: “Ülkemizin küresel rekabet gücünü artırmak için girişimcilerimizin önünü açmalıyız.” Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, “Devletimizin politika ve teşvikleriyle teknolojik girişimciliğin güçlü bir şekilde desteklendiği bu dönemde İstanbul Ticaret Üniversitesi’yle “Girişim Hızlandırma Programı”nı hayata geçirerek çok değerli bir iş birliğine imza attık.  Girişim Hızlandırma Programımızla girişimcilerimizin yeni ürün/hizmet geliştirmesine destek vermek ve umut vadeden girişimlerin de çeşitli mentorluk ve danışmanlıklarla kuvvetlendirilerek ticari değere dönüşümlerini sağlamak istiyoruz. Ülkemizin her alanda daha fazla büyüme yakalaması ve küresel rekabet gücünü artırması için mutlak suretle girişimcilerimizin önünü açmak, tüm kurum ve kuruluşlarımızla gerekli desteği vermek durumundayız. Başlattığımız programla yüksek katma değer üretebilecek teknolojik girişimlerin sürdürülebilir gelişimine katkı sunacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.   Başvuruya ilişkin detaylı bilgi için; http://tto.ticaret.edu.tr/is-fikrinle-fark-yarat/

Vakıf Katılım ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden “Girişim Hızlandırma Programı”

Vakıf Katılım, finansal teknoloji (Fintech) alanında girişim fikri belli bir aşamada olan girişimcilerin, fikirlerini hayata geçirme fırsatı elde etmelerini sağlamak amacıyla İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğinde “Girişim Hızlandırma Programı”nı başlattı. 8 Ağustos’a kadar başvuruların alınacağı “Girişim Hızlandırma Programı”nı tamamlayan ve dereceye giren girişimciler toplam 60 bin TL’lik ödülü almaya hak kazanacak.

Katılım finans dünyasına yepyeni bir soluk getiren Vakıf Katılım, fintech alanında çalışmaları olan girişimcilerin projelerini hayata geçirmelerine destek olmak amacıyla İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğinde “Girişim Hızlandırma Programı”nı başlattı. Girişim fikri belli bir aşamada olan girişimcilerin birebir mentorluk, danışmanlık ve eğitim süreçlerinden faydalanarak hayallerine kavuşmalarını sağlayacak olan “Girişim Hızlandırma Programı”na başvurular 8 Ağustos’a kadar devam edecek.

Birinciye 30 bin TL ödül

Başvurular http://tto.ticaret.edu.tr/ adresli İstanbul Ticaret Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi kurumsal web sayfasından yapılacak. Başvuruların ardından belirlenecek girişimcilere 8 hafta boyunca toplam 120 saat birebir mentorluk hizmetiyle “Fikri mülkiyet hakları”, “Nakit akışı ve Finans”, “Sunum teknikleri /Asansör sunum” vb. konuları kapsayan eğitimler verilecek. Programının sonunda jürinin değerlendirmesi sonrasında birinci seçilen girişimci 30 bin TL, ikinci olan girişimci 20 bin TL ve üçüncülüğü göğüsleyen girişimci de 10 bin TL’lik ödülün sahibi olacak. 

Ayrıca program kapsamında uygun görülen projeler Vakıf Katılım’ın fon yatırımcısı olduğu “Bilişim Vadisi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’’ ve “Teknogirişim Girişim Sermayesi Yatırım Fonu” kapsamında değerlendirilme imkanına da sahip olabilecek.

 

İkram Göktaş: “Ülkemizin küresel rekabet gücünü artırmak için girişimcilerimizin önünü açmalıyız.”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, “Devletimizin politika ve teşvikleriyle teknolojik girişimciliğin güçlü bir şekilde desteklendiği bu dönemde İstanbul Ticaret Üniversitesi’yle “Girişim Hızlandırma Programı”nı hayata geçirerek çok değerli bir iş birliğine imza attık.  Girişim Hızlandırma Programımızla girişimcilerimizin yeni ürün/hizmet geliştirmesine destek vermek ve umut vadeden girişimlerin de çeşitli mentorluk ve danışmanlıklarla kuvvetlendirilerek ticari değere dönüşümlerini sağlamak istiyoruz. Ülkemizin her alanda daha fazla büyüme yakalaması ve küresel rekabet gücünü artırması için mutlak suretle girişimcilerimizin önünü açmak, tüm kurum ve kuruluşlarımızla gerekli desteği vermek durumundayız. Başlattığımız programla yüksek katma değer üretebilecek teknolojik girişimlerin sürdürülebilir gelişimine katkı sunacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

 

Başvuruya ilişkin detaylı bilgi için; http://tto.ticaret.edu.tr/is-fikrinle-fark-yarat/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.