Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Flaş Açıklama

06.04.2022 - 22:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1514+ kez okundu.
 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Flaş Açıklama

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi İsviçre’ye uçtu. UEFA yetkilileriyle görüşecek.

Beşiktaş’a geldikten sonraki ilk sınavına Süper Lig lideri Trabzonspor’un karşısında çıkan Fransız teknik direktör Valerien Ismael maç sonrasında soyunma odasında yaptığı konuşmada öğrencilerine skor olarak olmasa da oyun olarak iyi bir başlangıç yaptıklarını ve kalan haftalarda devamının geleceğini söyledi.   Ismael’den ilk tespit Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael’in lider Trabzonspor ile pazar akşamı berabere kaldıkları dev müsabakadan sonra Beşiktaş yöneticilerle görüş alışverişinde bulundu. Takımın genel performansı ve kadroyla alakalı ilk tespitlerini yöneticilerle paylaşan Fransız teknik direktörü, özellikle gol bölgesindeki sıkıntıların altını çizdi.   İyi sinyaller verdik Güçlü bir kadroya sahip olduklarını, “Takım gelecek adına iyi sinyaller verdi. Önümüzdeki günlerde oyun ve fiziksel seviyemizin yükseleceğine inanıyorum. Şu an tek problem gol bölgesinde yaşanıyor. Sorunu çözmek için gereken çalışmaları yapacağız.”   Pjanic döndü Miralem Pjanic, iki ay sonra sahalara geri döndü. En son Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Göztepe karşısında oynayan Bosnalı tecrübeli futbolcu, 10 Şubat tarihinde maçtan beri ilk defa Trabzonspor deplasmanında formasını terletti. Maça kulübede başlayan orta saha, 75. dakikada Can Bozdoğan’ın yerine girdi. Uzatmalar da 20 dakika görev yapan Miralem Pjanic sadece 9 defa topla buluşabildi. 5 pas denemesinde 60 isabet sağlayan tecrübeli futbolcu hücum anlamında bir katkı sağlayamazken girdiği 6 ikili mücadelenin ise birini kazandı.   Larin PFDK’da Trabzonspor maçında Siopis’e tokat attığı gerekçesiyle direkt kırmızı kart gören Cyle Larin, PFDK’ya gönderildi. Disiplin Talimatı’nın “Kural Dışı Hareketler” başlıklı 43. maddesi doğrultusunda sevk işlemi yapılan Kanadalı golcü 2-6 maç arası ceza alacak.   Seba için özel video Beşiktaş Kulübü, Onursal Başkan Süleyman Seba için özel bir video paylaştı. 5 Nisan 1926 yılında dünyaya gelen Beşiktaş Kulübü sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda, “İyi ki doğdun, seni hiçbir zaman unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizdesin. #SüleymanSeba” Efsane Başkan Süleyman Seba, 13 Ağustos 2014 yılında 88 yaşındayken aramızdan ayrılmıştı.   UEFA çıkarması Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Kulübü gündemindeki finansal konularla alakalı UEFA temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunacağı söylendi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi İsviçre’ye uçtu. UEFA yetkilileriyle görüşecek.

Beşiktaş’a geldikten sonraki ilk sınavına Süper Lig lideri Trabzonspor’un karşısında çıkan Fransız teknik direktör Valerien Ismael maç sonrasında soyunma odasında yaptığı konuşmada öğrencilerine skor olarak olmasa da oyun olarak iyi bir başlangıç yaptıklarını ve kalan haftalarda devamının geleceğini söyledi.

 

Ismael’den ilk tespit

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael’in lider Trabzonspor ile pazar akşamı berabere kaldıkları dev müsabakadan sonra Beşiktaş yöneticilerle görüş alışverişinde bulundu. Takımın genel performansı ve kadroyla alakalı ilk tespitlerini yöneticilerle paylaşan Fransız teknik direktörü, özellikle gol bölgesindeki sıkıntıların altını çizdi.

 

İyi sinyaller verdik

Güçlü bir kadroya sahip olduklarını, “Takım gelecek adına iyi sinyaller verdi. Önümüzdeki günlerde oyun ve fiziksel seviyemizin yükseleceğine inanıyorum. Şu an tek problem gol bölgesinde yaşanıyor. Sorunu çözmek için gereken çalışmaları yapacağız.”

 

Pjanic döndü

Miralem Pjanic, iki ay sonra sahalara geri döndü. En son Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Göztepe karşısında oynayan Bosnalı tecrübeli futbolcu, 10 Şubat tarihinde maçtan beri ilk defa Trabzonspor deplasmanında formasını terletti. Maça kulübede başlayan orta saha, 75. dakikada Can Bozdoğan’ın yerine girdi. Uzatmalar da 20 dakika görev yapan Miralem Pjanic sadece 9 defa topla buluşabildi. 5 pas denemesinde 60 isabet sağlayan tecrübeli futbolcu hücum anlamında bir katkı sağlayamazken girdiği 6 ikili mücadelenin ise birini kazandı.

 

Larin PFDK’da

Trabzonspor maçında Siopis’e tokat attığı gerekçesiyle direkt kırmızı kart gören Cyle Larin, PFDK’ya gönderildi. Disiplin Talimatı’nın “Kural Dışı Hareketler” başlıklı 43. maddesi doğrultusunda sevk işlemi yapılan Kanadalı golcü 2-6 maç arası ceza alacak.

 

Seba için özel video

Beşiktaş Kulübü, Onursal Başkan Süleyman Seba için özel bir video paylaştı. 5 Nisan 1926 yılında dünyaya gelen Beşiktaş Kulübü sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda, “İyi ki doğdun, seni hiçbir zaman unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizdesin. #SüleymanSeba” Efsane Başkan Süleyman Seba, 13 Ağustos 2014 yılında 88 yaşındayken aramızdan ayrılmıştı.

 

UEFA çıkarması

Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Kulübü gündemindeki finansal konularla alakalı UEFA temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunacağı söylendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.