Berna Ateşoğlu 7. Sanat Günleri başladı

SANAT 28.02.2026 - 11:56, Güncelleme: 28.02.2026 - 11:56 304 kez okundu.
 

Berna Ateşoğlu 7. Sanat Günleri başladı

Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu tarafından bu yıl düzenlenen Berna Ateşoğlu 7. Sanat Günleri başladı.

26 Şubaat-10 Mart 2026 tarihine kadar sürecek olan etkinliklerde  fotoğraf,resim, heykel, hat, karikatür, sinema, şiir, müzik, enstalasyon, arkeolojik gezi ve kitap imza günleri etkinlikleri gerçekleştirilecek. "BENİM GÜZEL ADANAM... BİZİM GÜZEL TÜRKİYEMİZ..." Altınoran Düşünce ve Sanat Derneği kurucu başkanı Haluk Uygur,  "Benim Güzel Adana'm. Bizim Güzel Türkiye'miz" diyerek başlayan etkinlikler hakkında şanları kaydetti: "Berna Ateşoğlu 7. Sanat Günleri'nin ilk iki gününde "iyilik ve güzellik" temennisiyle biz sanatçıları yalnız bırakmadınız. Sanatın birleştirici potansiyelinin gücüyle el ele vererek daha iyiye olan özlemi dile getirdik. "İyilik" temalı açılışımızdan sonra, dün de değerli fotografçı Kadir Ekinci'nin "Kazların Senfonisi" isimli görkemli sergisini ve iyilik - kötülük karşıtlığını işleyen bir çok ödül almış "Mutlu Lazarro" isimli filmin kritiğini yaptık."  Uygur, daha sonra Altınoranlılara da teşekkür ederek, "Bizlerin arkasında durdunuz, çok değerlisiniz" dedi.    
Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu tarafından bu yıl düzenlenen Berna Ateşoğlu 7. Sanat Günleri başladı.

26 Şubaat-10 Mart 2026 tarihine kadar sürecek olan etkinliklerde  fotoğraf,resim, heykel, hat, karikatür, sinema, şiir, müzik, enstalasyon, arkeolojik gezi ve kitap imza günleri etkinlikleri gerçekleştirilecek.
"BENİM GÜZEL ADANAM... BİZİM GÜZEL TÜRKİYEMİZ..."
Altınoran Düşünce ve Sanat Derneği kurucu başkanı Haluk Uygur,  "Benim Güzel Adana'm. Bizim Güzel Türkiye'miz" diyerek başlayan etkinlikler hakkında şanları kaydetti:
"Berna Ateşoğlu 7. Sanat Günleri'nin ilk iki gününde "iyilik ve güzellik" temennisiyle biz sanatçıları yalnız bırakmadınız. Sanatın birleştirici potansiyelinin gücüyle el ele vererek daha iyiye olan özlemi dile getirdik.
"İyilik" temalı açılışımızdan sonra, dün de değerli fotografçı Kadir Ekinci'nin "Kazların Senfonisi" isimli görkemli sergisini ve iyilik - kötülük karşıtlığını işleyen bir çok ödül almış "Mutlu Lazarro" isimli filmin kritiğini yaptık." 
Uygur, daha sonra Altınoranlılara da teşekkür ederek, "Bizlerin arkasında durdunuz, çok değerlisiniz" dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
islami chat islami sohbetler bizim mekan giftcardmall/mygift