akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Bayramlar yardımlaşma ve dayanışma günüdür

GÜNDEM 20.07.2021 - 07:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2192+ kez okundu.
 

Bayramlar yardımlaşma ve dayanışma günüdür

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma duygularının öne çıkmasına vesile olduğunu belirterek, “Mübarek Kurban Bayramı’nın huzur ve kardeşlik duygularıyla geçmesini diliyor, herkesin bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi. Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Soner Çetin, “Pandemi dolayısıyla yaklaşık 1 buçuk yıldır tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük sıkıntılar yaşandı. Bu süreçte kutladığımız bayramlarda salgın nedeniyle ağız tadıyla kucaklaşıp hasret gideremedik. Ancak aşılama çalışmalarının yoğunlaşmasıyla kısıtlamalar biraz gevşedi. Bu bayramı daha geleceğe daha umutla bakarak ama dikkati de elden bırakmadan kutlayalım” dedi. Dini bayramlarda kardeşlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığını belirten Başkan Soner Çetin, mesajında şunları söyledi: “Bayramlarda özellikle sosyal dayanışma, birlik beraberlik duygularıyla zirveye çıkar. Bayramlar kırgınlıkları ve dargınlıklarını bir kenara bırakarak birbirimize kenetlendiğimiz günlerdir. İdrak edeceğimiz bu bayramda güzellikleri paylaşarak çoğaltalım, olumsuzlukları bir kenara bırakalım. Diliyorum bu bayram toplumumuzda barış, huzur ve kardeşlik duygularının daha da pekişmesini sağlar. Milletimiz her zor durumdan birlik ve beraberlik içinde çıkmayı başarmıştır. Tarih bunun örnekleriyle doludur. Bu zor günleri de yine birlik, beraberlik ve dayanışma duygularıyla atlatacağımıza inanıyor; başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutluyorum.”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma duygularının öne çıkmasına vesile olduğunu belirterek, “Mübarek Kurban Bayramı’nın huzur ve kardeşlik duygularıyla geçmesini diliyor, herkesin bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Soner Çetin, “Pandemi dolayısıyla yaklaşık 1 buçuk yıldır tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük sıkıntılar yaşandı. Bu süreçte kutladığımız bayramlarda salgın nedeniyle ağız tadıyla kucaklaşıp hasret gideremedik. Ancak aşılama çalışmalarının yoğunlaşmasıyla kısıtlamalar biraz gevşedi. Bu bayramı daha geleceğe daha umutla bakarak ama dikkati de elden bırakmadan kutlayalım” dedi.

Dini bayramlarda kardeşlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığını belirten Başkan Soner Çetin, mesajında şunları söyledi:

“Bayramlarda özellikle sosyal dayanışma, birlik beraberlik duygularıyla zirveye çıkar. Bayramlar kırgınlıkları ve dargınlıklarını bir kenara bırakarak birbirimize kenetlendiğimiz günlerdir. İdrak edeceğimiz bu bayramda güzellikleri paylaşarak çoğaltalım, olumsuzlukları bir kenara bırakalım. Diliyorum bu bayram toplumumuzda barış, huzur ve kardeşlik duygularının daha da pekişmesini sağlar. Milletimiz her zor durumdan birlik ve beraberlik içinde çıkmayı başarmıştır. Tarih bunun örnekleriyle doludur. Bu zor günleri de yine birlik, beraberlik ve dayanışma duygularıyla atlatacağımıza inanıyor; başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.