BAŞKANLARDAN HAMZA EFENDİ BAKLAVA TESİSLERİNE ZİYARET

TEKNOLOJİ 06.04.2021 - 19:46, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2012+ kez okundu.
 

BAŞKANLARDAN HAMZA EFENDİ BAKLAVA TESİSLERİNE ZİYARET

BAŞKANLARDAN HAMZA EFENDİ BAKLAVA TESİSLERİNE ZİYARET Hamza Efendi Baklava Üretim Tesislerini ziyaret eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeydan Karalar ve Adana Sanayi Odası Başkanı Sn. Zeki Kıvanç’a ziyaret sırasında eşlik eden, ASKON Şube Başkanı ve Beyza Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çalışkan üretim süreci hakkında bilgiler verdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeydan Karalar ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Zeki Kıvanç verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ettiği firma yetkililerine bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Ayrıca ilimizin ekonomi ve istihdamına sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.

BAŞKANLARDAN HAMZA EFENDİ BAKLAVA TESİSLERİNE ZİYARET

Hamza Efendi Baklava Üretim Tesislerini ziyaret eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeydan Karalar ve Adana Sanayi Odası Başkanı Sn. Zeki Kıvanç’a ziyaret sırasında eşlik eden, ASKON Şube Başkanı ve Beyza Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çalışkan üretim süreci hakkında bilgiler verdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeydan Karalar ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Zeki Kıvanç verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ettiği firma yetkililerine bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Ayrıca ilimizin ekonomi ve istihdamına sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.