Altılı Masa, Demokrasiyi Kadınlarla Kuracak

GÜNDEM 01.07.2022 - 06:29, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1211+ kez okundu.
 

Altılı Masa, Demokrasiyi Kadınlarla Kuracak

Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları'na ulaşmak için yola çıkan SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği öncülüğünde “Altılı Masa, Kadın Hareketiyle Buluşuyor” etkinliği gerçekleşti. Derneğin Youtube hesabında da canlı olarak izleyiciyle buluşan çevrimiçi etkinlikte, “Altılı Masa”nın temsilcileriyle kadın hareketi buluştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şahinalp, DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, GELECEK Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya'nın katılım gösterdiği program büyük bir ilgiyle karşılandı.   Kadın hareketinin temsilcileri, sivil toplum örgütleri, akademisyenler ve gazetecilerle bir araya gelen Altılı Masa temsilcileri, “Türkiye'nin demokrasi inşasında kadınların yeri ne olacak?”, “Kadın politikaları ne olacak?”, “Cumhurbaşkanı adayında aranan özellikler neler?”, “Kadınların yönetimde temsili nasıl eşitlenecek?” gibi sorulara cevap verdi. Moderatörlüğünü SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Gülseren Onanç'ın üstlendiği etkinlik, kadın hareketinin ve toplumsal cinsiyet eşitliği için mücadelenin artık siyaset sahnesinde var olması adına tüm katılımcılara umut verdi.  

Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları'na ulaşmak için yola çıkan SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği öncülüğünde “Altılı Masa, Kadın Hareketiyle Buluşuyor” etkinliği gerçekleşti. Derneğin Youtube hesabında da canlı olarak izleyiciyle buluşan çevrimiçi etkinlikte, “Altılı Masa”nın temsilcileriyle kadın hareketi buluştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şahinalp, DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, GELECEK Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya'nın katılım gösterdiği program büyük bir ilgiyle karşılandı.
 
Kadın hareketinin temsilcileri, sivil toplum örgütleri, akademisyenler ve gazetecilerle bir araya gelen Altılı Masa temsilcileri, “Türkiye'nin demokrasi inşasında kadınların yeri ne olacak?”, “Kadın politikaları ne olacak?”, “Cumhurbaşkanı adayında aranan özellikler neler?”, “Kadınların yönetimde temsili nasıl eşitlenecek?” gibi sorulara cevap verdi. Moderatörlüğünü SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Gülseren Onanç'ın üstlendiği etkinlik, kadın hareketinin ve toplumsal cinsiyet eşitliği için mücadelenin artık siyaset sahnesinde var olması adına tüm katılımcılara umut verdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.