Ayyüce 1
Ali Demirçalı

“Adanaspor’u her platforma taşımayı amaçlıyoruz”

SPOR 23.10.2020 - 11:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1160+ kez okundu.
 

“Adanaspor’u her platforma taşımayı amaçlıyoruz”

“Adanaspor’u her platformda konuşmayı amaçlıyoruz ''diyen Dernek Başkanı Sıçramaz:   “Adanaspor’u her platforma taşımayı amaçlıyoruz”   Turuncu -Beyazlılar Derneği Başkanı Avukat Şevket Can Sıçramaz, dernek üyeleri ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret etti. Başkan Cafer Esendemir ile bir araya gelen, Turuncu-Beyazlılar Derneği Başkanı Sıçramaz, kuruluş amaçları ve Adanaspor hakkında açıklamalarda bulundu.   “KENTİN DİNAMİKLERİNDEN DESTEK BEKLİYORUZ” ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette konuşan Sıçramaz; ''Adanaspor'u her yerde, her platformda konuşmayı amaçlıyoruz. Resmi olarak faaliyette bulunan ikinci derneğiz.Turuncu - Beyazlılar Derneği olarak; bu sevda sayesinde bir çok arkadaşlarımızla bir araya geldik. Hedefimiz; bastırılmış sevgiyi dışarı vurmak, her zaman dip dibe olmak, kentin aynası olduğumuzu göstermek, Adanaspor’un başarısına katkıda bulunmak, sevincine ortak olmak, üzüntüsünü paylaşmaktır. Bu süreçte bu hedefimizi gerçekleştirmek için şehirden de destek bekliyoruz. Adana'nın TFF 1.Ligi’nde halen iki takımı var.  Maddi anlamda istenilen güce sahip olmasak da; manevi bir değerimiz var. O’nun kaybolmasını değil daha çok güçlenerek adımızı duyurmak ve kentin dinamiklerinin bizim yanımızda da durmasını istiyoruz.    ESENDEMİR: REKABET DÜŞMANLIĞI KÖRÜKLEMESİN! Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir de yaptığı konuşmada; iki takımın da Adana’nın değeri olduğunu, çok önemli taraftar kitlesine sahip olduğunu belirterek; sportif rekabetin başarı getireceğini belirterek, renklerin kardeşliğinin önemine dikkat çekti. Başkan Esendemir; “Adana’mızın marka değeri olan iki güzide takımımız için de beklentimiz; kardeşlik ve dayanışmadan yana. Her iki takımımız da bu kenti temsil ediyor. Rekabetin düşmanlığa ve ayrılığa yol açmaması gerekir. Turuncu-Beyazlılar Derneği olarak sesinizi daha çok duyurmak istiyorsanız; derneğinizin bu işi profesyonel olarak yapacak bir basın danışmanı olması lazım. Şu an içinde bulunduğumuz koşullarda medya sektöründe de bir kriz yaşanıyor. Medya ile olan ilişkilerinizi daha sıkı tutup, medya kuruluşlarını ziyaret ederek, dernek olarak faaliyetlerinizi, hedeflerinizi ve projelerinizi anlatıp, kendinizi en iyi şekilde ifade etmeniz şart… Sporun birleştirici gücünü, renklerin kardeşliğini öne çıkarıp, sportif başarılar için temsil ettiğiniz camianın başarısına katkıda bulunun” diye konuştu. Başkan Can Sıçramaz’ın yanısıra Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Orhan Acar, Özhan Şan, Hamit İbrahim Kara, Berkay Aysan ve Umut Turuskan’dan oluşan Turuncu-Beyazlılar Derneği’nin yaptığı ziyarete; ÇGC Yönetim Kurulu üyesi A.Vahap Ünkat ile Seçici Kurul Başkanı Ramazan Şanıvar da katılırken; Başkan Can Sıçramaz ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’e ismi yazılı forma hediye etti

“Adanaspor’u her platformda konuşmayı amaçlıyoruz ''diyen Dernek Başkanı Sıçramaz:

 

“Adanaspor’u her platforma taşımayı amaçlıyoruz”

 

Turuncu -Beyazlılar Derneği Başkanı Avukat Şevket Can Sıçramaz, dernek üyeleri ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret etti. Başkan Cafer Esendemir ile bir araya gelen, Turuncu-Beyazlılar Derneği Başkanı Sıçramaz, kuruluş amaçları ve Adanaspor hakkında açıklamalarda bulundu.

 

“KENTİN DİNAMİKLERİNDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette konuşan Sıçramaz; ''Adanaspor'u her yerde, her platformda konuşmayı amaçlıyoruz. Resmi olarak faaliyette bulunan ikinci derneğiz.Turuncu - Beyazlılar Derneği olarak; bu sevda sayesinde bir çok arkadaşlarımızla bir araya geldik.

Hedefimiz; bastırılmış sevgiyi dışarı vurmak, her zaman dip dibe olmak, kentin aynası olduğumuzu göstermek, Adanaspor’un başarısına katkıda bulunmak, sevincine ortak olmak, üzüntüsünü paylaşmaktır.

Bu süreçte bu hedefimizi gerçekleştirmek için şehirden de destek bekliyoruz. Adana'nın TFF 1.Ligi’nde halen iki takımı var.  Maddi anlamda istenilen güce sahip olmasak da; manevi bir değerimiz var. O’nun kaybolmasını değil daha çok güçlenerek adımızı duyurmak ve kentin dinamiklerinin bizim yanımızda da durmasını istiyoruz. 

 

ESENDEMİR: REKABET DÜŞMANLIĞI KÖRÜKLEMESİN!

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir de yaptığı konuşmada; iki takımın da Adana’nın değeri olduğunu, çok önemli taraftar kitlesine sahip olduğunu belirterek; sportif rekabetin başarı getireceğini belirterek, renklerin kardeşliğinin önemine dikkat çekti. Başkan Esendemir; “Adana’mızın marka değeri olan iki güzide takımımız için de beklentimiz; kardeşlik ve dayanışmadan yana. Her iki takımımız da bu kenti temsil ediyor. Rekabetin düşmanlığa ve ayrılığa yol açmaması gerekir.

Turuncu-Beyazlılar Derneği olarak sesinizi daha çok duyurmak istiyorsanız; derneğinizin bu işi profesyonel olarak yapacak bir basın danışmanı olması lazım. Şu an içinde bulunduğumuz koşullarda medya sektöründe de bir kriz yaşanıyor. Medya ile olan ilişkilerinizi daha sıkı tutup, medya kuruluşlarını ziyaret ederek, dernek olarak faaliyetlerinizi, hedeflerinizi ve projelerinizi anlatıp, kendinizi en iyi şekilde ifade etmeniz şart… Sporun birleştirici gücünü, renklerin kardeşliğini öne çıkarıp, sportif başarılar için temsil ettiğiniz camianın başarısına katkıda bulunun” diye konuştu.

Başkan Can Sıçramaz’ın yanısıra Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Orhan Acar, Özhan Şan, Hamit İbrahim Kara, Berkay Aysan ve Umut Turuskan’dan oluşan Turuncu-Beyazlılar Derneği’nin yaptığı ziyarete; ÇGC Yönetim Kurulu üyesi A.Vahap Ünkat ile Seçici Kurul Başkanı Ramazan Şanıvar da katılırken; Başkan Can Sıçramaz ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’e ismi yazılı forma hediye etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.