akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Adanalı kendi muhitinde sabah sporu yapıyor

SPOR 03.11.2020 - 19:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2247+ kez okundu.
 

Adanalı kendi muhitinde sabah sporu yapıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların kendi muhitlerinde spor yapabilmesi için 14 ayrı noktada uzman eğitmenler eşliğinde her gün sabah sporu aktivitesi düzenliyor.    Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı sağlıklı bir yaşam için uzman eğitmenler eşliğinde halka sabah sporu yapma olanağı sağlıyor. Her yaştan insanın sağlıklı bir yaşam için kazanması gereken spor alışkanlığı edindirilmesine yönelik aktiviteler kentin 14 ayrı noktasında sürüyor. Sabah sporu aktiviteleri 14 uzman eşliğinde Ceyhan, Kozan, Karaisalı ve Adana’nın değişik noktalarında gerçekleştiriliyor. Her gün yüzlerce vatandaşın katıldığı aktivitelerde, insanlar kendi muhitlerinde spor yapma olanağı buluyor. Her yaş grubundan insanların katılabildiği ve her sabah iki seans şeklinde gerçekleşen aktivitelerde vatandaşlar sağlıklı yaşam için spor yapıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların kendi muhitlerinde spor yapabilmesi için 14 ayrı noktada uzman eğitmenler eşliğinde her gün sabah sporu aktivitesi düzenliyor.

  

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı sağlıklı bir yaşam için uzman eğitmenler eşliğinde halka sabah sporu yapma olanağı sağlıyor. Her yaştan insanın sağlıklı bir yaşam için kazanması gereken spor alışkanlığı edindirilmesine yönelik aktiviteler kentin 14 ayrı noktasında sürüyor. Sabah sporu aktiviteleri 14 uzman eşliğinde Ceyhan, Kozan, Karaisalı ve Adana’nın değişik noktalarında gerçekleştiriliyor. Her gün yüzlerce vatandaşın katıldığı aktivitelerde, insanlar kendi muhitlerinde spor yapma olanağı buluyor.

Her yaş grubundan insanların katılabildiği ve her sabah iki seans şeklinde gerçekleşen aktivitelerde vatandaşlar sağlıklı yaşam için spor yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.