Acun Ilıcalı Bir Transfer Daha mı Yaptı?

03.09.2022 - 19:04, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2115+ kez okundu.
 

Acun Ilıcalı Bir Transfer Daha mı Yaptı?

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin dün resmen renklerine bağladığı Belçikalı golcü ile alakalı sosyal medya hesabından paylaştı.

Fenerbahçe’de beklenen forvet transferi dün itibariyle gerçekleşti. Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Michy Batshuayi, Fenerbahçeyle 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.   14 GOL, 5 ASİSTLİK PERFORMANS Deneyimli golcü, geçen sezon kiralık oynadığı Beşiktaş’ta Süper Lig’de 33 maçta 14 gol atıp, 5 asist yapmıştı. 2016-17 sezonunda transfer olduğu Chelsea’de 77 resmi maça çıkan Batshuayi, 25 gol atarken 6 asiste imza attı.   ÇOK ÖNEMLİ BİR TRANSFER Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, sosyal medya Instagram hesabından Fenerbahçe kulübün Michy Batshuayi transferini değerlendirdi.   Acun Ilıcalı, Belçikalı golcü ile alakalı şu ifadeleri kullandı: "Michy Batshuayi’nin çok önemli bir transfer olduğunu düşünüyorum, ligimize alışmış çok önemli bir yıldız bence. Transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Başarılar Michy Batshuayi."
Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin dün resmen renklerine bağladığı Belçikalı golcü ile alakalı sosyal medya hesabından paylaştı.

Fenerbahçe’de beklenen forvet transferi dün itibariyle gerçekleşti. Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Michy Batshuayi, Fenerbahçeyle 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

 

14 GOL, 5 ASİSTLİK PERFORMANS

Deneyimli golcü, geçen sezon kiralık oynadığı Beşiktaş’ta Süper Lig’de 33 maçta 14 gol atıp, 5 asist yapmıştı. 2016-17 sezonunda transfer olduğu Chelsea’de 77 resmi maça çıkan Batshuayi, 25 gol atarken 6 asiste imza attı.

 

ÇOK ÖNEMLİ BİR TRANSFER

Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, sosyal medya Instagram hesabından Fenerbahçe kulübün Michy Batshuayi transferini değerlendirdi.

 

Acun Ilıcalı, Belçikalı golcü ile alakalı şu ifadeleri kullandı: "Michy Batshuayi’nin çok önemli bir transfer olduğunu düşünüyorum, ligimize alışmış çok önemli bir yıldız bence. Transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Başarılar Michy Batshuayi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.