akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

DEVA SESLENDİ:HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KISITLAMAYIN!”

SİYASET 16.02.2023 - 21:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1954+ kez okundu.
 

DEVA SESLENDİ:HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KISITLAMAYIN!”

SANEM OKTAR: “RTÜK, HALKA GERÇEKLERİ GÖSTEREN TV YAYINLARI İLE İLGİLİ TOPLANIYOR. HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KISITLAMAYIN!”

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) deprem yayınlarını değerlendirmek üzere yarın bir toplantı düzenlemeye hazırlanıyor. Şu sıralar Kahramanmaraş Ergani, Malatya ilçeleri Akçadağ ve Doğanşehir, Malatya Merkez ve Elazığ’ın ardından Diyarbakır’da incelemelerini sürdüren DEVA Partisi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar, deprem bölgesinden yaptığı paylaşımla kurumun toplantı gündemine tepki gösterdi.   Sanem Oktar Twitter hesabından yayımladığı mesajında “Deprem bölgesinden yapılan ve halka gerçekleri gösteren TV yayınları ile ilgili yarın @rtukkurumsal toplanıyor.   İnsanların gerçekleri bilmesini, öğrenmesini engelleyecek caydırıcı bir niyet varsa bundan vazgeçilsin.    Ceza dosyaları ile haber alma özgürlüğünü kısıtlamayın,” ifadesini kullandı. 
SANEM OKTAR: “RTÜK, HALKA GERÇEKLERİ GÖSTEREN TV YAYINLARI İLE İLGİLİ TOPLANIYOR. HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KISITLAMAYIN!”

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) deprem yayınlarını değerlendirmek üzere yarın bir toplantı düzenlemeye hazırlanıyor. Şu sıralar Kahramanmaraş Ergani, Malatya ilçeleri Akçadağ ve Doğanşehir, Malatya Merkez ve Elazığ’ın ardından Diyarbakır’da incelemelerini sürdüren DEVA Partisi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar, deprem bölgesinden yaptığı paylaşımla kurumun toplantı gündemine tepki gösterdi.

 

Sanem Oktar Twitter hesabından yayımladığı mesajında “Deprem bölgesinden yapılan ve halka gerçekleri gösteren TV yayınları ile ilgili yarın @rtukkurumsal toplanıyor.

 

İnsanların gerçekleri bilmesini, öğrenmesini engelleyecek caydırıcı bir niyet varsa bundan vazgeçilsin. 

 

Ceza dosyaları ile haber alma özgürlüğünü kısıtlamayın,” ifadesini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.