YEŞİLAY HAFTASI VESİLESİYLE VALİ ELBAN’A ZİYARET

GÜNDEM 05.03.2021 - 22:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1621+ kez okundu.
 

YEŞİLAY HAFTASI VESİLESİYLE VALİ ELBAN’A ZİYARET

1–7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası vesilesiyle Yeşilay Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, Yeşilay Adana Şubesince gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında kısa bir açıklama yapan Vali Elban; milli ve manevi değerlerin gölgesinde toplumu ve özellikle gençleri sigara, alkol, madde bağımlılığı gibi her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutmak için yapılan çalışmaları çok önemsediklerini belirtti.  Bağımlılık yapıcı her türlü maddenin neden olduğu tahribatın gözler önüne serilmesi bakımından Yeşilay Haftası’nın önemli bir farkındalık yarattığını ifade eden Vali Elban, bağımlılık ve bağımlılığı teşvik eden güç odaklarıyla mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini belirterek Yeşilay Haftası’nı kutladığını ve tüm vatandaşlarımıza sigara, alkol ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilediğini sözlerine ekledi. Yeşilay Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba ise kabulünden ve desteklerinden dolayı Vali Elban’a teşekkürlerini iletti.

1–7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası vesilesiyle Yeşilay Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, Yeşilay Adana Şubesince gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında kısa bir açıklama yapan Vali Elban; milli ve manevi değerlerin gölgesinde toplumu ve özellikle gençleri sigara, alkol, madde bağımlılığı gibi her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutmak için yapılan çalışmaları çok önemsediklerini belirtti. 

Bağımlılık yapıcı her türlü maddenin neden olduğu tahribatın gözler önüne serilmesi bakımından Yeşilay Haftası’nın önemli bir farkındalık yarattığını ifade eden Vali Elban, bağımlılık ve bağımlılığı teşvik eden güç odaklarıyla mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini belirterek Yeşilay Haftası’nı kutladığını ve tüm vatandaşlarımıza sigara, alkol ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilediğini sözlerine ekledi.

Yeşilay Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba ise kabulünden ve desteklerinden dolayı Vali Elban’a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.