Yemeksepeti, Yaya Kurye Hizmetini Başlatıyor!

EKONOMİ 29.08.2023 - 07:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1406+ kez okundu.
 

Yemeksepeti, Yaya Kurye Hizmetini Başlatıyor!

  Türkiye’de hızlı ticaretin öncüsü Yemeksepeti, çevreye duyarlı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Yaya Kurye modelini hayata geçirdi. Yakın mesafeli siparişlerin yürünerek teslim edilmesini sağlayarak teslimat opsiyonlarını zenginleştirmeyi ve aynı zamanda karbon salımını azaltmayı ve çevreye olan etkisini minimize etmeyi hedefleyen bu model, ilk etapta İstanbul, İzmir, Antalya, Konya, Isparta, Muğla ve Balıkesir'de uygulanacak. Yaya Kurye teslimatlarıyla Yemeksepeti'nin çevre odaklı hedeflerine katkı sağlanırken, aynı zamanda üniversite öğrencileri başta olmak üzere daha fazla kişiye iş imkanı da sunulacak. 1 km’nin altında mesafedeki siparişlerin yürüyerek teslim edilmesini amaçlayan bu yeni model; restoran teslimatlarının yanı sıra Yemeksepeti Market ve Yemeksepeti Mahalle hizmetlerinde aktif rol oynayacak ve ağırlık sınırlamaları ile yakın mesafeli siparişlerin teslimatını sağlayacak. Milyonlarca kullanıcısını on binlerce iş ortağı restoran ve mahalle esnafıyla buluşturan Yemeksepeti’nin bu yeni hizmeti, aynı zamanda gezegeni koruma misyonu konusundaki kararlılığının bir göstergesi olarak da öne çıkıyor.   Yemeksepeti’nden sektörde bir ilk  Teslimat ağını çeşitlendirmek, daha çevreci ve verimli hale getirmek için önemli yatırımlar yapan Yemeksepeti’nin sektörde bir ilk olan Yaya Kurye modeliyle, yoğun saatlerde bölgesel gecikmelerin azaltılması ve teslim sürelerinin kısalmasını sağlaması da hedefleniyor. 

 

Türkiye’de hızlı ticaretin öncüsü Yemeksepeti, çevreye duyarlı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Yaya Kurye modelini hayata geçirdi. Yakın mesafeli siparişlerin yürünerek teslim edilmesini sağlayarak teslimat opsiyonlarını zenginleştirmeyi ve aynı zamanda karbon salımını azaltmayı ve çevreye olan etkisini minimize etmeyi hedefleyen bu model, ilk etapta İstanbul, İzmir, Antalya, Konya, Isparta, Muğla ve Balıkesir'de uygulanacak. Yaya Kurye teslimatlarıyla Yemeksepeti'nin çevre odaklı hedeflerine katkı sağlanırken, aynı zamanda üniversite öğrencileri başta olmak üzere daha fazla kişiye iş imkanı da sunulacak.

1 km’nin altında mesafedeki siparişlerin yürüyerek teslim edilmesini amaçlayan bu yeni model; restoran teslimatlarının yanı sıra Yemeksepeti Market ve Yemeksepeti Mahalle hizmetlerinde aktif rol oynayacak ve ağırlık sınırlamaları ile yakın mesafeli siparişlerin teslimatını sağlayacak.

Milyonlarca kullanıcısını on binlerce iş ortağı restoran ve mahalle esnafıyla buluşturan Yemeksepeti’nin bu yeni hizmeti, aynı zamanda gezegeni koruma misyonu konusundaki kararlılığının bir göstergesi olarak da öne çıkıyor.

 

Yemeksepeti’nden sektörde bir ilk 

Teslimat ağını çeşitlendirmek, daha çevreci ve verimli hale getirmek için önemli yatırımlar yapan Yemeksepeti’nin sektörde bir ilk olan Yaya Kurye modeliyle, yoğun saatlerde bölgesel gecikmelerin azaltılması ve teslim sürelerinin kısalmasını sağlaması da hedefleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.