“YARINI KODLAYANLAR” PROJESİNDE İKİNCİ YAPAY ZEKÂ SINIFI DA AÇILDI

BİLİM 08.12.2023 - 07:22, Güncelleme: 08.12.2023 - 07:22 687+ kez okundu.
 

“YARINI KODLAYANLAR” PROJESİNDE İKİNCİ YAPAY ZEKÂ SINIFI DA AÇILDI

“YARINI KODLAYANLAR” GENÇLERİ YAPAY ZEKÂ İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği’nin ortak projesi “Yarını Kodlayanlar” gençleri geleceğin teknolojisi yapay zekâ ile buluşturmaya devam ediyor. Dünyanın en büyük eğitim platformlarından The Clubhouse Network ile yapılan işbirliği kapsamında ikinci yapay zekâ sınıfı Bahçeşehir Üniversitesi’nde açıldı. Bu sınıfta gençlere yapay zekâ, veri işleme, makine öğrenimi, yazılım ve robotik gibi alanlarda eğitimler verilecek.    Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği tarafından hayata geçirilen “Yarını Kodlayanlar” projesi, gençleri dijital geleceğe hazırlamaya devam ediyor. Proje kapsamında dünyanın en büyük eğitim platformlarından The Clubhouse Network ile yapılan işbirliğiyle son 3 yılda 6 bini aşkın gence yapay zekâ eğitimi verildi. Söz konusu işbirliği kapsamında ikinci yapay zekâ sınıfı Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi’nde açıldı. Haftanın 4 günü açık olacak sınıfta liseli gençlere yapay zekâ, veri işleme, makine öğrenimi, yazılım ve robotik gibi alanlarda eğitimler verilecek. Bununla birlikte, üniversite öğrencilerini hedefleyen farklı yapay zekâ ve teknoloji odaklı eğitimler ve atölyeler de düzenlenecek.
“YARINI KODLAYANLAR” GENÇLERİ YAPAY ZEKÂ İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği’nin ortak projesi “Yarını Kodlayanlar” gençleri geleceğin teknolojisi yapay zekâ ile buluşturmaya devam ediyor. Dünyanın en büyük eğitim platformlarından The Clubhouse Network ile yapılan işbirliği kapsamında ikinci yapay zekâ sınıfı Bahçeşehir Üniversitesi’nde açıldı. Bu sınıfta gençlere yapay zekâ, veri işleme, makine öğrenimi, yazılım ve robotik gibi alanlarda eğitimler verilecek.

 

 Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği tarafından hayata geçirilen “Yarını Kodlayanlar” projesi, gençleri dijital geleceğe hazırlamaya devam ediyor. Proje kapsamında dünyanın en büyük eğitim platformlarından The Clubhouse Network ile yapılan işbirliğiyle son 3 yılda 6 bini aşkın gence yapay zekâ eğitimi verildi. Söz konusu işbirliği kapsamında ikinci yapay zekâ sınıfı Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi’nde açıldı. Haftanın 4 günü açık olacak sınıfta liseli gençlere yapay zekâ, veri işleme, makine öğrenimi, yazılım ve robotik gibi alanlarda eğitimler verilecek. Bununla birlikte, üniversite öğrencilerini hedefleyen farklı yapay zekâ ve teknoloji odaklı eğitimler ve atölyeler de düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.