Xiaomi , Vicco ve Nadide Çanta Bijuteri M1 ADANA AVM’de…

EKONOMİ 27.02.2021 - 19:07, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2242+ kez okundu.
 

Xiaomi , Vicco ve Nadide Çanta Bijuteri M1 ADANA AVM’de…

M1 Adana AVM , 2021 yılının ilk günlerinde zengin mağaza zinciri ve kaliteli markaları arasına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Dünya çapında İleri teknoloji ürünleri pazarlayan “Xiaomi” yanında Çocuk ayakkabı sektörünün gözdesi “VİCCO” ve dünya markalarını bünyesinde bulunduran  ; “ Nadide Çanta ve Bijuteri” M1 Adana’nın 2021’in ilk günlerinde hizmete giren yeni mağazaları…       Dünya genelinde yaşanan ekonomik daralma ve sorunlar pek çok sektörü olumsuz yönde etkilerken M1 Adana Alışveriş Merkezi doluluk oranlarını en üst düzeyde tutarak ulusal ve uluslararası düzeyde yeni markalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.    METRO PROPERTIES ve FİBA CPM ortak mülkiyetinde yönetilen M1 Adana’da  yüzde 100 temiz hava sirkülasyonu sağlayan havalandırma sistemi, özel yatay mimari ile gelen geniş koridorlarda kolayca korunabilen fiziksel mesafe, yüksek hijyen standartları ve açık hava otoparkları M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin en büyük avantajları arasında.    Bu farklı ve üstün avantajları ile M1 Adana, bölgenin en çok tercih edilen ve en ferah alışveriş merkezi olmayı sürdürüyor. Ziyaretçileri için düzenlemiş olduğu etkinlikler ve gerçekleştirdiği kampanyalar ile fark yaratıyor.  Bünyesinde bulunan farklı mağaza zincirleri ve ürün çeşitliliği ile Adanalıların her türlü ihtiyacını karşılıyor.   Herkes için yenilik, herkes için teknoloji : “Xiaomi” Xiaomi Corporation, 2010 yılında "herkes için yenilik" vizyonuyla girişimci Lei Jun tarafından kurulan bir elektronik şirketi. Xiaomi; akıllı telefon, mobil uygulama, dizüstü bilgisayar, çanta, kulaklık, ayakkabı, spor bandı ve daha birçok ürüne yatırım yapmakta ve bu gün  30'dan fazla ülke ve bölgede bulunan Xiaomi Türkiye pazarında da iddialı olmaya çalışan elektronik firmalarından biri.  Mi ve Redmi akıllı telefonlar, Mi Televizyonlar ve set üstü kutular, Mi yönlendiriciler ve akıllı ev ürünleri, giyilebilir ürünler ve diğer aksesuarları da içeren Mi Ekosistem ürünlerinden oluşan ürün yelpazesi Türkiye’de büyük ilgi görüyor. Xiaomi’nin ileri teknoloji içeren ürünlerine Adanalılar M1 Adana AVM’den ulaşacak.   Her Adımda Vicco!  Vicco, sektöründe köklü bir geçmişe sahip Sportek Ayakkabıcılık tarafından 2005 yılında temelleri atılan çocuk ayakkabı markası. Her sezon çocuklar için 1000’i aşkın ürün tasarlayarak çocuk ayakkabı modasını şekillendirmede önemli bir rol oynayan Vicco ; araştırma, yenilik, konfor ve stil esasına dayanan ürünleri ile artık M1 Adana’da.    Gaziantep’ten  Dünya’ya açılan marka : “Nadide Çanta ve Bijuteri” Gaziantep’te 2005 yılında  bijuteri ve çanta konusunda üretim yaparak sektöre adım atan Nadide Çanta ve Bijuteri bu gün gelişen teknoloji ile birlikte Dünya geneline hitap eden bir e-ticaret sitesi sahibi. Dünya markaları United Colors of Benetton’dan, U.S. POLO ASSN’a, Matmazel’den Matthew Cox’a, Grande’den, David Jones’a birçok ünlü çanta markası ile birlikte çalışıyor. Bijuteri alanında da yüzük, bilezik başta olmak üzere her türlü aksesuarları özel koleksiyon ürünleri ile  Gaziantep’teki mağazaları dışında  Türkiye’deki  ilk mağazasını M1 Adana AVM’de hizmete soktu.
M1 Adana AVM , 2021 yılının ilk günlerinde zengin mağaza zinciri ve kaliteli markaları arasına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Dünya çapında İleri teknoloji ürünleri pazarlayan “Xiaomi” yanında Çocuk ayakkabı sektörünün gözdesi “VİCCO” ve dünya markalarını bünyesinde bulunduran  ; “ Nadide Çanta ve Bijuteri” M1 Adana’nın 2021’in ilk günlerinde hizmete giren yeni mağazaları…

 

    Dünya genelinde yaşanan ekonomik daralma ve sorunlar pek çok sektörü olumsuz yönde etkilerken M1 Adana Alışveriş Merkezi doluluk oranlarını en üst düzeyde tutarak ulusal ve uluslararası düzeyde yeni markalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

   METRO PROPERTIES ve FİBA CPM ortak mülkiyetinde yönetilen M1 Adana’da  yüzde 100 temiz hava sirkülasyonu sağlayan havalandırma sistemi, özel yatay mimari ile gelen geniş koridorlarda kolayca korunabilen fiziksel mesafe, yüksek hijyen standartları ve açık hava otoparkları M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin en büyük avantajları arasında.

   Bu farklı ve üstün avantajları ile M1 Adana, bölgenin en çok tercih edilen ve en ferah alışveriş merkezi olmayı sürdürüyor. Ziyaretçileri için düzenlemiş olduğu etkinlikler ve gerçekleştirdiği kampanyalar ile fark yaratıyor.  Bünyesinde bulunan farklı mağaza zincirleri ve ürün çeşitliliği ile Adanalıların her türlü ihtiyacını karşılıyor.

 

Herkes için yenilik, herkes için teknoloji : Xiaomi”

Xiaomi Corporation, 2010 yılında "herkes için yenilik" vizyonuyla girişimci Lei Jun tarafından kurulan bir elektronik şirketi. Xiaomi; akıllı telefon, mobil uygulama, dizüstü bilgisayar, çanta, kulaklık, ayakkabı, spor bandı ve daha birçok ürüne yatırım yapmakta ve bu gün  30'dan fazla ülke ve bölgede bulunan Xiaomi Türkiye pazarında da iddialı olmaya çalışan elektronik firmalarından biri.  Mi ve Redmi akıllı telefonlar, Mi Televizyonlar ve set üstü kutular, Mi yönlendiriciler ve akıllı ev ürünleri, giyilebilir ürünler ve diğer aksesuarları da içeren Mi Ekosistem ürünlerinden oluşan ürün yelpazesi Türkiye’de büyük ilgi görüyor. Xiaomi’nin ileri teknoloji içeren ürünlerine Adanalılar M1 Adana AVM’den ulaşacak.

 

Her Adımda Vicco! 

Vicco, sektöründe köklü bir geçmişe sahip Sportek Ayakkabıcılık tarafından 2005 yılında temelleri atılan çocuk ayakkabı markası. Her sezon çocuklar için 1000’i aşkın ürün tasarlayarak çocuk ayakkabı modasını şekillendirmede önemli bir rol oynayan Vicco ; araştırma, yenilik, konfor ve stil esasına dayanan ürünleri ile artık M1 Adana’da.

  

Gaziantep’ten  Dünya’ya açılan marka : “Nadide Çanta ve Bijuteri”

Gaziantep’te 2005 yılında  bijuteri ve çanta konusunda üretim yaparak sektöre adım atan Nadide Çanta ve Bijuteri bu gün gelişen teknoloji ile birlikte Dünya geneline hitap eden bir e-ticaret sitesi sahibi. Dünya markaları United Colors of Benetton’dan, U.S. POLO ASSN’a, Matmazel’den Matthew Cox’a, Grande’den, David Jones’a birçok ünlü çanta markası ile birlikte çalışıyor. Bijuteri alanında da yüzük, bilezik başta olmak üzere her türlü aksesuarları özel koleksiyon ürünleri ile  Gaziantep’teki mağazaları dışında  Türkiye’deki  ilk mağazasını M1 Adana AVM’de hizmete soktu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.