akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

VODAFONE TV’DEN BAYRAM HEDİYESİ

TEKNOLOJİ 20.07.2021 - 07:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2100+ kez okundu.
 

VODAFONE TV’DEN BAYRAM HEDİYESİ

    Tüm Vodafone aboneleri, 20-23 Temmuz tarihlerini kapsayan Kurban Bayramı süresince Vodafone TV’yi mobil internetinden yemeden izleyebilecek.    17 Temmuz 2021 – Vodafone’un dijital TV servisi Vodafone TV, Kurban Bayramı vesilesiyle çok özel bir kampanya düzenliyor. Buna göre, tüm Vodafone aboneleri 20-23 Temmuz tarihlerini kapsayan bayram süresince Vodafone TV’yi mobil internetinden yemeden izleyebilecek. Vodafone’lulara, bayram hediyesi olarak, Vodafone TV’nin 90’ı aşkın TV kanalını ve film, dizi, belgesel ve çizgi filmden oluşan 6 binin üzerinde seç-izle içeriğini mobil internet kotalarından düşmeden izleme imkânı sunulacak.   Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Berna Kulaksız, şunları söyledi:   “Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunmaya devam ediyoruz. Kurban Bayramı nedeniyle tüm Vodafone müşterilerimize yönelik bir kampanya düzenledik. Vodafone’lular, 20-23 Temmuz tarihleri arasında Vodafone TV içeriklerini mobil internetinden yemeden izleyebilecek. Bu vesileyle, tüm abonelerimizin bayramını kutluyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve servislerle her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.”   Binlerce seç-izle içerik   Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile 90’ı aşkın TV kanalını ve çoğunluğu film, dizi, belgesel ve çizgi filmden oluşan 6 binin üzerinde seç-izle içeriği akıllı telefonlarından, tabletlerinden, web’den ve akıllı televizyonlar üzerinden izleme imkânı sunuyor. Google Play, Apple App Store, Android TV, LG Content Store, Samsung Smart Hub ve Apple TV online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 6,5 milyondan fazla indirildi. Vodafone TV’nin aylık aktif kullanıcı sayısı ise 1,3 milyona ulaştı
 

 

Tüm Vodafone aboneleri, 20-23 Temmuz tarihlerini kapsayan Kurban Bayramı süresince Vodafone TV’yi mobil internetinden yemeden izleyebilecek. 

 

17 Temmuz 2021 – Vodafone’un dijital TV servisi Vodafone TV, Kurban Bayramı vesilesiyle çok özel bir kampanya düzenliyor. Buna göre, tüm Vodafone aboneleri 20-23 Temmuz tarihlerini kapsayan bayram süresince Vodafone TV’yi mobil internetinden yemeden izleyebilecek. Vodafone’lulara, bayram hediyesi olarak, Vodafone TV’nin 90’ı aşkın TV kanalını ve film, dizi, belgesel ve çizgi filmden oluşan 6 binin üzerinde seç-izle içeriğini mobil internet kotalarından düşmeden izleme imkânı sunulacak.

 

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Berna Kulaksız, şunları söyledi:

 

“Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunmaya devam ediyoruz. Kurban Bayramı nedeniyle tüm Vodafone müşterilerimize yönelik bir kampanya düzenledik. Vodafone’lular, 20-23 Temmuz tarihleri arasında Vodafone TV içeriklerini mobil internetinden yemeden izleyebilecek. Bu vesileyle, tüm abonelerimizin bayramını kutluyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve servislerle her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

 

Binlerce seç-izle içerik

 

Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile 90’ı aşkın TV kanalını ve çoğunluğu film, dizi, belgesel ve çizgi filmden oluşan 6 binin üzerinde seç-izle içeriği akıllı telefonlarından, tabletlerinden, web’den ve akıllı televizyonlar üzerinden izleme imkânı sunuyor. Google Play, Apple App Store, Android TV, LG Content Store, Samsung Smart Hub ve Apple TV online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 6,5 milyondan fazla indirildi. Vodafone TV’nin aylık aktif kullanıcı sayısı ise 1,3 milyona ulaştı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.