“VODAFONE RED’LE, SINIRSIZ YOUTUBE FIRSATI

DİĞER 12.12.2020 - 12:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2313+ kez okundu.
 

“VODAFONE RED’LE, SINIRSIZ YOUTUBE FIRSATI

“VODAFONE RED’LE MÜCBİR SEBEPLER”DEN SINIRSIZ YOUTUBE FIRSATI

  Vodafone, beşinci haftasına giren “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” kapsamında, online’a özel Red başvurularında 2 ay ücretsiz Video Pass ile YouTube’da sınırsız video sunuyor. Red’li olanlar, online’da 15 indirimden de yararlanabiliyor.     12 Aralık 2020 – Vodafone Red, ünlü isimler Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın sevilen Instagram canlı yayını “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” sponsorluğu kapsamında kazandıran kampanyalar tanıtmaya devam ediyor.     Beşinci haftada yeni bir kampanya tanıtan Vodafone, online’a özel Red başvurularında 2 ay ücretsiz Video Pass ile YouTube’da sınırsız video sunuyor. Bu tekliften yararlanmak için http://vftr.co/redlemucbirsebepler linkinden Red tarifelerine başvuruda bulunmak yeterli oluyor. “Red 35” tarifesini tercih edenler hariç tüm yeni müşteriler bu fırsattan yararlanabiliyor. Vodafone’un bu teklifi 12 Aralık saat 23.59 ile 13 Aralık saat 23.59 arasında geçerli olacak.
“VODAFONE RED’LE MÜCBİR SEBEPLER”DEN SINIRSIZ YOUTUBE FIRSATI
 

Vodafone, beşinci haftasına giren “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” kapsamında, online’a özel Red başvurularında 2 ay ücretsiz Video Pass ile YouTube’da sınırsız video sunuyor. Red’li olanlar, online’da 15 indirimden de yararlanabiliyor.

 

 

12 Aralık 2020 – Vodafone Red, ünlü isimler Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın sevilen Instagram canlı yayını “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” sponsorluğu kapsamında kazandıran kampanyalar tanıtmaya devam ediyor.

 

 

Beşinci haftada yeni bir kampanya tanıtan Vodafone, online’a özel Red başvurularında 2 ay ücretsiz Video Pass ile YouTube’da sınırsız video sunuyor. Bu tekliften yararlanmak için http://vftr.co/redlemucbirsebepler linkinden Red tarifelerine başvuruda bulunmak yeterli oluyor. “Red 35” tarifesini tercih edenler hariç tüm yeni müşteriler bu fırsattan yararlanabiliyor. Vodafone’un bu teklifi 12 Aralık saat 23.59 ile 13 Aralık saat 23.59 arasında geçerli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.