VICTORIA’S SECRET BÜYÜK İNDİRİMİ BAŞLADI

YAŞAM 10.06.2023 - 07:20, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2008+ kez okundu.
 

VICTORIA’S SECRET BÜYÜK İNDİRİMİ BAŞLADI

Kadınların çok sevdiği Victoria’s Secret, yaz mevsimini 50’ye varan indirimlerle karşılıyor.

  İç giyimden uyku giyimine, güzellik ürünlerinden spor giyimine, sütyenden lüks külotlara kadar birbirinden farklı ürünlerde geçerli, 7 Haziran saat 22.00’da Victoria’s Secret mobil uygulamasında, 8 Haziran’da mağazalarda başlayacak olan kampanya 50’ye varan indirim fırsatları sunuyor.  Yaza, damga vuracak indirimiyle başlayan Victoria’s Secret,  stiline benzersiz bir dokunuş katmak isteyenleri bekliyor. Alışveriş keyfini doya doya yaşayacağınız Victoria’s Secret’ın 8 Haziran itibariyle başlayan indirim kampanyasını kaçırmayın!  Sütyen, külotlar, çanta ve aksesuar ürünlerine 50’ye varan indirimli fiyatların yanı sıra; uyku ve spor giyiminde net 40 indirim Victoria’s Secret’ta sizleri bekliyor. PINK kategorisinde ise net 40 indirimiyle, enerji dolu ve rengarenk  giyim koleksiyonunun rahatlığını ve konforunu, hem günlük yaşamınızda  hem de uykunuzda hissedeceksiniz. Yazı bomba bir indirimle karşılayan Victoria’s Secret’ın kampanyalarını kaçırmamak için www.victoriassecret.com.tr sitesini, yepyeni Victoria’s Secret Türkiye mobil uygulamasını ve mağazalarını ziyaret edin!  Sezon boyu favoriniz olan ürünlere 50’a varan indirimler ile sahip olmanın keyfini çıkarın.
Kadınların çok sevdiği Victoria’s Secret, yaz mevsimini 50’ye varan indirimlerle karşılıyor.

 

İç giyimden uyku giyimine, güzellik ürünlerinden spor giyimine, sütyenden lüks külotlara kadar birbirinden farklı ürünlerde geçerli, 7 Haziran saat 22.00’da Victoria’s Secret mobil uygulamasında, 8 Haziran’da mağazalarda başlayacak olan kampanya 50’ye varan indirim fırsatları sunuyor. 

Yaza, damga vuracak indirimiyle başlayan Victoria’s Secret,  stiline benzersiz bir dokunuş katmak isteyenleri bekliyor. Alışveriş keyfini doya doya yaşayacağınız Victoria’s Secret’ın 8 Haziran itibariyle başlayan indirim kampanyasını kaçırmayın! 

Sütyen, külotlar, çanta ve aksesuar ürünlerine 50’ye varan indirimli fiyatların yanı sıra; uyku ve spor giyiminde net 40 indirim Victoria’s Secret’ta sizleri bekliyor. PINK kategorisinde ise net 40 indirimiyle, enerji dolu ve rengarenk  giyim koleksiyonunun rahatlığını ve konforunu, hem günlük yaşamınızda  hem de uykunuzda hissedeceksiniz.

Yazı bomba bir indirimle karşılayan Victoria’s Secret’ın kampanyalarını kaçırmamak için www.victoriassecret.com.tr sitesini, yepyeni Victoria’s Secret Türkiye mobil uygulamasını ve mağazalarını ziyaret edin!  Sezon boyu favoriniz olan ürünlere 50’a varan indirimler ile sahip olmanın keyfini çıkarın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.