Veysel Yıldız Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla açıklama yaptı.

GÜNDEM 07.03.2024 - 22:25, Güncelleme: 07.03.2024 - 22:25 1141+ kez okundu.
 

Veysel Yıldız Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla açıklama yaptı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Av. Veysel Yıldız Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla açıklama yaptı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Başkan Yıldız, şunları kaydetti: “Yaşamımızın vazgeçilmezi olan kadınlarımız, sınırsız sevgisi, hoşgörüsü, fedakârlığı, üretkenliği ve yetiştirdiği evlatlarıyla geleceğimizi şekillendirirken büyük haksızlıklara da uğruyor. Seçme seçilme hakkını birçok Batı ülkesinden daha önce kazanan kadınlarımız günümüzde ne yazık ki şiddete, ayrımcılığa ve eşitsizliğe maruz bırakılıyor. Bu haksızlığın önüne geçmemiz gerekiyor. Çünkü kadın güçlüyse ancak o aile ve toplum güçlüdür.” Kadınların fedakarlıklarıyla milli mücadelede önemli bir yeri olduğunu söyleyen YIdız; “Tarihimizin en kritik döneminde kadınlarımızın, ellerinden gelenin ötesinde, erkeklerle aynı görevleri paylaşarak; cephede, cephe gerisinde, askeri mücadelenin sıhhatli biçimde yürütülmesi için ihtiyaç duyulan her alanda gösterdikleri dirayet, fedakarlık ve kahramanlıkla millî mücadelemizin ve cumhuriyetimizin harcındaki emekleri tartışılmazdır” sözleriyle dikkat çekti.
İyi Parti Adana İl Başkanı Av. Veysel Yıldız Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla açıklama yaptı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Başkan Yıldız, şunları kaydetti: “Yaşamımızın vazgeçilmezi olan kadınlarımız, sınırsız sevgisi, hoşgörüsü, fedakârlığı, üretkenliği ve yetiştirdiği evlatlarıyla geleceğimizi şekillendirirken büyük haksızlıklara da uğruyor.

Seçme seçilme hakkını birçok Batı ülkesinden daha önce kazanan kadınlarımız günümüzde ne yazık ki şiddete, ayrımcılığa ve eşitsizliğe maruz bırakılıyor. Bu haksızlığın önüne geçmemiz gerekiyor. Çünkü kadın güçlüyse ancak o aile ve toplum güçlüdür.”

Kadınların fedakarlıklarıyla milli mücadelede önemli bir yeri olduğunu söyleyen YIdız; “Tarihimizin en kritik döneminde kadınlarımızın, ellerinden gelenin ötesinde, erkeklerle aynı görevleri paylaşarak; cephede, cephe gerisinde, askeri mücadelenin sıhhatli biçimde yürütülmesi için ihtiyaç duyulan her alanda gösterdikleri dirayet, fedakarlık ve kahramanlıkla millî mücadelemizin ve cumhuriyetimizin harcındaki emekleri tartışılmazdır” sözleriyle dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.