VARDA İLKOKULU AÇILIYOR

EĞİTİM 27.07.2022 - 07:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2382+ kez okundu.
 

VARDA İLKOKULU AÇILIYOR

TMFK eğitim kurumları,Kurttepe Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Civarında VARDA İLKOKULU'nu açmaya hazırlanıyor.

Her insanın bir değer olduğu inancı içinde onların yeteneklerini ortaya çıkarıp geliştirmeyi  amaç edinen Adana’nın  lider eğitim kurumlarından olan TMFK eğitim kurumlarının güçlü tecrübesi ve kalite anlayışı ile kurulan  Varda Koleji, İlk adımı aile ile başlayan okul öncesi ile devam eden öğrenme sürecinin ikinci adımını oluşturan VARDA İLKOKULU'nu açmaya hazırlanıyor.  VARDA İLKOKULU & ANAOKULU Konum olarak Adananın merkezi noktasında bir yerde, Kurttepe Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Civarında çok amaçlı yapılmış bir şekilde olan bina içerisinde, genç, dinamik, eğitimdeki yeniliklere açık ve değişimlere çabuk adapte olabilen bir eğitim kadrosuna sahip olan Varda koleji Yönetim Kurulu’nu,eğitim sektörüne çok olumlu katkılarda bulunmuş  deneyimli isimler oluşturmaktadır. Bu kadroya, diğer branşlarda uzman tecrübeli öğretmenler de destek vermektedir." Varda koleji Yönetim Kurulu başkanı Mahmut Şahin yaptığı açıklamada; İlk adımı aile ile başlayan okul öncesi ile devam eden öğrenme sürecinin ikinci adımını ilkokul dönemi oluşturmaktadır. Çocuklarımızın iyi yetişmesi hepimizin ortak ve ana hedefidir. Her çocuğun özel olduğuna ve her çocuğun mutlaka geliştirilmesi gereken kendine has özellikleri olduğuna inanarak, İlkokul yıllarının,çocuklarımızın kendileriyle ve çevreyle tanışmaya başladıkları en kritik dönem olduğunu bilir ve bunun için de merkezine öğrenciyi alan yaşam temelli bir eğitim anlayışla çalışırız. Kurumumuzdaki Eksik halka olan VARDA İLKOKULU'nun açılışını yaparak Çocuklarımızın iyi bir insan olmaları için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazanmalarını sağlamak ve aynı zamanda onların millî ahlaki değerlerimize uygun yetiştirmek için yönetici, öğretmen, veli ve öğrenci koordinasyonunu en güzel şekilde tesis ederek evlatlarımızın başarılı olmasına hep birlikte gayret göstereceğiz. Bu işbirliği bizi istediğimiz hedefe ulaştıracaktır dedi.  
TMFK eğitim kurumları,Kurttepe Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Civarında VARDA İLKOKULU'nu açmaya hazırlanıyor.

Her insanın bir değer olduğu inancı içinde onların yeteneklerini ortaya çıkarıp geliştirmeyi  amaç edinen Adana’nın  lider eğitim kurumlarından olan TMFK eğitim kurumlarının güçlü tecrübesi ve kalite anlayışı ile kurulan  Varda Koleji, İlk adımı aile ile başlayan okul öncesi ile devam eden öğrenme sürecinin ikinci adımını oluşturan VARDA İLKOKULU'nu açmaya hazırlanıyor. 

VARDA İLKOKULU & ANAOKULU Konum olarak Adananın merkezi noktasında bir yerde, Kurttepe Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Civarında çok amaçlı yapılmış bir şekilde olan bina içerisinde, genç, dinamik, eğitimdeki yeniliklere açık ve değişimlere çabuk adapte olabilen bir eğitim kadrosuna sahip olan Varda koleji Yönetim Kurulu’nu,eğitim sektörüne çok olumlu katkılarda bulunmuş  deneyimli isimler oluşturmaktadır. Bu kadroya, diğer branşlarda uzman tecrübeli öğretmenler de destek vermektedir."

Varda koleji Yönetim Kurulu başkanı Mahmut Şahin yaptığı açıklamada; İlk adımı aile ile başlayan okul öncesi ile devam eden öğrenme sürecinin ikinci adımını ilkokul dönemi oluşturmaktadır. Çocuklarımızın iyi yetişmesi hepimizin ortak ve ana hedefidir. Her çocuğun özel olduğuna ve her çocuğun mutlaka geliştirilmesi gereken kendine has özellikleri olduğuna inanarak, İlkokul yıllarının,çocuklarımızın kendileriyle ve çevreyle tanışmaya başladıkları en kritik dönem olduğunu bilir ve bunun için de merkezine öğrenciyi alan yaşam temelli bir eğitim anlayışla çalışırız.

Kurumumuzdaki Eksik halka olan VARDA İLKOKULU'nun açılışını yaparak Çocuklarımızın iyi bir insan olmaları için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazanmalarını sağlamak ve aynı zamanda onların millî ahlaki değerlerimize uygun yetiştirmek için yönetici, öğretmen, veli ve öğrenci koordinasyonunu en güzel şekilde tesis ederek evlatlarımızın başarılı olmasına hep birlikte gayret göstereceğiz. Bu işbirliği bizi istediğimiz hedefe ulaştıracaktır dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.