Ürdün: israil, Gazze'deki sahra hastanemizin altında tünel olduğunu iddia edemez

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 16.11.2023 - 06:51, Güncelleme: 16.11.2023 - 08:42 741+ kez okundu.
 

Ürdün: israil, Gazze'deki sahra hastanemizin altında tünel olduğunu iddia edemez

Ürdün Dışişleri Bakanı Safedi, siyonist işgal rejiminin Gazze'deki Ürdün Sahra Hastanesi'nin altında tünel olduğunu iddia edemeyeceğini söyledi.

Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi, Ürdün resmi televizyon kanalına, siyonist işgal rejiminin Ürdün Sahra Hastanesi'nin çevresini vurmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Safedi, Sahra Hastanesi'nin çevresinin bombalanmasıyla ilgili hiçbir gerekçeyi kabul etmeyeceklerini, soruşturmaların sonuçlarını beklediklerini ve hastanenin yerinde kalacağını söyledi. "israil, Gazze'deki Ürdün Askeri Sahra Hastanesi'nin altında tünel olduğunu iddia edemez" diyen Bakan Safedi, Hastane çevresine yapılan bombalamayı "israilin savaş suçlarının bir uzantısı" olarak niteledi. İşgalci rejimin, Gazze'deki Ürdün sahra hastanesi civarına düzenlediği saldırıda 7 personel yaralanmıştı. 2009 yılında kurulan ve Ürdün ordusuna bağlı olan hastane, günlük yaklaşık 1200 kişiye hizmet veriyor. Üç ayda bir tıbbi, idari ve teknik ekiplerinin değiştirildiği hastanede verilen hizmetler ücretsiz yerine getiriliyor. (İLKHA)
Ürdün Dışişleri Bakanı Safedi, siyonist işgal rejiminin Gazze'deki Ürdün Sahra Hastanesi'nin altında tünel olduğunu iddia edemeyeceğini söyledi.

Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi, Ürdün resmi televizyon kanalına, siyonist işgal rejiminin Ürdün Sahra Hastanesi'nin çevresini vurmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Safedi, Sahra Hastanesi'nin çevresinin bombalanmasıyla ilgili hiçbir gerekçeyi kabul etmeyeceklerini, soruşturmaların sonuçlarını beklediklerini ve hastanenin yerinde kalacağını söyledi.

"israil, Gazze'deki Ürdün Askeri Sahra Hastanesi'nin altında tünel olduğunu iddia edemez" diyen Bakan Safedi, Hastane çevresine yapılan bombalamayı "israilin savaş suçlarının bir uzantısı" olarak niteledi.

İşgalci rejimin, Gazze'deki Ürdün sahra hastanesi civarına düzenlediği saldırıda 7 personel yaralanmıştı.

2009 yılında kurulan ve Ürdün ordusuna bağlı olan hastane, günlük yaklaşık 1200 kişiye hizmet veriyor.

Üç ayda bir tıbbi, idari ve teknik ekiplerinin değiştirildiği hastanede verilen hizmetler ücretsiz yerine getiriliyor. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.