Ünlü İtalyan Şef, Mekanında Darp Edildi!

ASAYİŞ 21.07.2023 - 16:35, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1712+ kez okundu.
 

Ünlü İtalyan Şef, Mekanında Darp Edildi!

  Ünlü İtalyan şef Danilo Zanna, kendi restoranı önünde işten çıkarılan 2 işçi tarafından darp edildi.    İddiaya göre, bir televizyon kanalında jüri olarak görev yapan İtalyan şef Danilo Zanna, Sarıyer'deki AVM'de bulunan restoranında İstanbul sorumlusu olan 2 kişiyi işten çıkardı. Durumu sinirlenen 2 işçi ile Danilo Zanna ile İzmir şubesinin müdürüne saldırdı. Yaşanan anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.           

 

Ünlü İtalyan şef Danilo Zanna, kendi restoranı önünde işten çıkarılan 2 işçi tarafından darp edildi. 

 

İddiaya göre, bir televizyon kanalında jüri olarak görev yapan İtalyan şef Danilo Zanna, Sarıyer'deki AVM'de bulunan restoranında İstanbul sorumlusu olan 2 kişiyi işten çıkardı. Durumu sinirlenen 2 işçi ile Danilo Zanna ile İzmir şubesinin müdürüne saldırdı. Yaşanan anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.