Uluslararası Hakem Nihat Söyler;destek bekliyoruz.

SPOR 25.03.2021 - 20:04, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2560+ kez okundu.
 

Uluslararası Hakem Nihat Söyler;destek bekliyoruz.

Antalya’da yapılacak olan Avrupa Seçmeleri için Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Kulübü 4 sporcusuyla mücadele edecek.     Milli mayo için ter dökecekler     Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü, 4 sporcusuyla Avrupa Seçmeleri için Antalya’ya gidecek.  30 Mart – 4 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvada; Volkan Yüksel, Cengizhan Arslan, Hakan Ay ve Şahin Tarı milli mayo için yarışacak. Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü Başkanı ve Uluslararası Hakem Nihat Söyler; özellikle 2013 yılında Türkiye Şampiyonu olan Volkan Yüksel ve Şahin Tarı’nın seçmeleri kazanmasını beklediklerini ifade etti. Söyler; 1985 yılından bu yana milli takıma 40’a yakın sporcu kazandırdıklarını belirterek, gençliği kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, her yaştan insanın spor yapabilmesine imkan sağlamak amacıyla çalışmalar yaptıklarını söyledi. Pandemi sürecinde çok zor şartlar altında faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Nihat Söyler; Antalya’da yapılacak şampiyonaya gidebilmek için yerel yönetimlerden destek beklediklerini dile getirdi. Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Söyler; “Antalya’daki turnuva için çalışmalarımızsürüyor. Bu turnuvada en az 2 sporcumuzun milli takımlara seçilmesini bekliyorum. Sporcularımız sıkı bir şekilde çalışıyor. Bir sporcu başarılı olmak ve kürsüye çıkmak için uzun yıllar çok zor şartlar altında çalışması gerekir. Vücut Geliştirme çok masraflı bir spor dalı. Sporcularımız, gıda takviyesi, protein tozu ve aminoasitlere ihtiyaç duymaktadır. Meşakkatli ve efor gerektiren bu spor dalı için ekonomik destek şart. Bu spor dalında Adana’yı başarıyla temsil etmek için kulüp ve sporcular olarak maddi gücümüz sınırlı. Bu kente sportif başarı kazandırmak için çabalarımız devam ediyor ancak desteklenmemiz de şart. Atanmış ve seçilmişlerin yanı sıra hayırsever işadamlarından ve yerel yönetimlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.

Antalya’da yapılacak olan Avrupa Seçmeleri için Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Kulübü 4 sporcusuyla mücadele edecek.

 

 

Milli mayo için ter dökecekler

 

 

Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü, 4 sporcusuyla Avrupa Seçmeleri için Antalya’ya gidecek.  30 Mart – 4 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvada; Volkan Yüksel, Cengizhan Arslan, Hakan Ay ve Şahin Tarı milli mayo için yarışacak.

Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü Başkanı ve Uluslararası Hakem Nihat Söyler; özellikle 2013 yılında Türkiye Şampiyonu olan Volkan Yüksel ve Şahin Tarı’nın seçmeleri kazanmasını beklediklerini ifade etti.

Söyler; 1985 yılından bu yana milli takıma 40’a yakın sporcu kazandırdıklarını belirterek, gençliği kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, her yaştan insanın spor yapabilmesine imkan sağlamak amacıyla çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Pandemi sürecinde çok zor şartlar altında faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Nihat Söyler; Antalya’da yapılacak şampiyonaya gidebilmek için yerel yönetimlerden destek beklediklerini dile getirdi.

Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Söyler; “Antalya’daki turnuva için çalışmalarımızsürüyor. Bu turnuvada en az 2 sporcumuzun milli takımlara seçilmesini bekliyorum. Sporcularımız sıkı bir şekilde çalışıyor. Bir sporcu başarılı olmak ve kürsüye çıkmak için uzun yıllar çok zor şartlar altında çalışması gerekir. Vücut Geliştirme çok masraflı bir spor dalı. Sporcularımız, gıda takviyesi, protein tozu ve aminoasitlere ihtiyaç duymaktadır. Meşakkatli ve efor gerektiren bu spor dalı için ekonomik destek şart. Bu spor dalında Adana’yı başarıyla temsil etmek için kulüp ve sporcular olarak maddi gücümüz sınırlı. Bu kente sportif başarı kazandırmak için çabalarımız devam ediyor ancak desteklenmemiz de şart. Atanmış ve seçilmişlerin yanı sıra hayırsever işadamlarından ve yerel yönetimlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.