Uluslararası Barış ve Özgürlük Okçuluk Kupası Girne'de başladı

17.07.2022 - 21:09, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2406+ kez okundu.
 

Uluslararası Barış ve Özgürlük Okçuluk Kupası Girne'de başladı

KKTC’nin Girne kentindeki II. Uluslararası Barış ve Özgürlük Okçuluk Kupası bugün saat 18.00'da gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı. Okçular Vakfı ve Yunus Emre Enstitüsü’nün iş birliğiyle KKTC’nin Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlik dört gün sürecek.    Okçuluk Kupası’nın açılış törenine KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız, kupanın amacının 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nı anmak, hatırlatmak ve genç kuşağa aktarmak olduğunu söyledi.

KKTC’nin Girne kentindeki II. Uluslararası Barış ve Özgürlük Okçuluk Kupası bugün saat 18.00'da gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı. Okçular Vakfı ve Yunus Emre Enstitüsü’nün iş birliğiyle KKTC’nin Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlik dört gün sürecek. 

 

Okçuluk Kupası’nın açılış törenine KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız, kupanın amacının 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nı anmak, hatırlatmak ve genç kuşağa aktarmak olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.