Türkiye günün 7 saati çevrimiçi

TEKNOLOJİ 29.04.2025 - 08:51, Güncelleme: 29.04.2025 - 08:51 1522 kez okundu.
 

Türkiye günün 7 saati çevrimiçi

Yoğun sosyal medya kullanım oranları

Geçiş süresinde iyi bir şekilde devam ettiği zaman uzun süre sağlanan mutluluk yerine tatminsizlik oluşturabilen her yerde sosyal medya ve çevrimiçi alışverişin başlangıcında vurgulayan Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi'nden Uzman Psikolog Jülide Unutmaz, “Bireylerin dijital platformları ve kullanmadan kullanmaları, psikolojik sağlıklarını korumaları çok önemli. bir konu olduğunu gözlerin önüne seriyor” dedi.   Türkiye yüzde 67,4'ün sosyal medya kullanıcısı olduğunu paylaşan Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi'nden Uzman Psikolog Jülide Unutmaz, “Sosyal medya gibi aşırı dopamin veren kişide kripto para iyileştirme riski ve parasız olmayan mutluluk algısı meydana gelebilir. dedi.   Dijital dengeyi öğrenmeniz gerekiyor Sosyal medya ve internetin kötü olduğunu söylemenin doğru ancak Uzman olmadığında kullanılmadığını söyleyen Psikolog Jülide Unutmaz, "Burada önemli olan nokta sosyal medya gibi paraları tamamen reddetmek değil, bunları nasıl ve ne kadar kârı tamamen bir şekilde kontrol etmektir. Gerçek mutluluk, dengeli ve sürdürülebilir ile sağlanır. Dijital detokslar yapmak,la zaman tüketmek ve sosyal güç elde etmek süreyi kontrol etmek bir arada olmak için çok yönlü.   Mutluluk sürdürülebilir olmalı Gerçek anlamda anlamlı, içsel ve sağlıklı olma, doğal ve bir yaklaşım değil. İnsan psikolojisi çıkışlıdır ve her Unutun bir parıltıya işaret eder. Mutsuzluk, duygu veya üzüntü gibi duygular da anlamlıdır ve düşünürsünüz. Ek olarak herkesin mutluluğu tanımasını göreli. Toplumun, sosyal medyanın veya reklamların empoze olduğunu anlayana körüüne kapılsa, kendimiz bulduk. Mutluluk, dışarıdan gelen geçici uyaranlarla değil, kişinin kendini anlaması ve gelişmesiyle mümkün” şeklinde konuştu.    
Yoğun sosyal medya kullanım oranları

Geçiş süresinde iyi bir şekilde devam ettiği zaman uzun süre sağlanan mutluluk yerine tatminsizlik oluşturabilen her yerde sosyal medya ve çevrimiçi alışverişin başlangıcında vurgulayan Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi'nden Uzman Psikolog Jülide Unutmaz, “Bireylerin dijital platformları ve kullanmadan kullanmaları, psikolojik sağlıklarını korumaları çok önemli. bir konu olduğunu gözlerin önüne seriyor” dedi.

 

Türkiye yüzde 67,4'ün sosyal medya kullanıcısı olduğunu paylaşan Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi'nden Uzman Psikolog Jülide Unutmaz, “Sosyal medya gibi aşırı dopamin veren kişide kripto para iyileştirme riski ve parasız olmayan mutluluk algısı meydana gelebilir. dedi.

 

Dijital dengeyi öğrenmeniz gerekiyor

Sosyal medya ve internetin kötü olduğunu söylemenin doğru ancak Uzman olmadığında kullanılmadığını söyleyen Psikolog Jülide Unutmaz, "Burada önemli olan nokta sosyal medya gibi paraları tamamen reddetmek değil, bunları nasıl ve ne kadar kârı tamamen bir şekilde kontrol etmektir. Gerçek mutluluk, dengeli ve sürdürülebilir ile sağlanır. Dijital detokslar yapmak,la zaman tüketmek ve sosyal güç elde etmek süreyi kontrol etmek bir arada olmak için çok yönlü.

 

Mutluluk sürdürülebilir olmalı

Gerçek anlamda anlamlı, içsel ve sağlıklı olma, doğal ve bir yaklaşım değil. İnsan psikolojisi çıkışlıdır ve her Unutun bir parıltıya işaret eder. Mutsuzluk, duygu veya üzüntü gibi duygular da anlamlıdır ve düşünürsünüz. Ek olarak herkesin mutluluğu tanımasını göreli. Toplumun, sosyal medyanın veya reklamların empoze olduğunu anlayana körüüne kapılsa, kendimiz bulduk. Mutluluk, dışarıdan gelen geçici uyaranlarla değil, kişinin kendini anlaması ve gelişmesiyle mümkün” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.