Türkeş; Adana’nın kalkınması için oylarınızı istiyorum.

SİYASET 27.03.2024 - 08:47, Güncelleme: 27.03.2024 - 08:55 535+ kez okundu.
 

Türkeş; Adana’nın kalkınması için oylarınızı istiyorum.

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Türkeş, biz milletimizle omuz omuza, kalp kalbeyiz. Hep söylüyorum, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum gün de haklarınızın en büyük koruyucusu ben olacağım.Çözümcü bir anlayışla Adana’nın önünü engelleyen her sorunu ortadan kaldıracağız.

Adana’da Başkan adaylığı açıklandıktan sonra yaptığı İlçe ve mahalle gezileriyle oylarını yükselten Dr. Türkeş seçim çalışmalarını yoğun bir  şekilde Sürdürüyor.  Güzelyalı Semt Pazarı'nda Çukurova ‘lı vatandaşlarla bir araya gelen Dr Türkeş, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Projelerinin arasında bulunan Belediye hizmetlerine dair vatandaşlara bilgi verdi. BELEDİYE HİZMETLERİNE YÖNELİK PROJELER  Belediyeye dair elektronik hizmetler ve dijital platformlar geliştireceğiz; her yaştan vatandaş bilgiye kolayca ulaşabilecek. Belediyenin web sayfası ve sosyal medya hesaplarını, güncel etkinlikler, ihaleler ve duyuruları detaylarıyla paylaşacağız. Daha fazla bilgi almak için ulaşılması gereken kanalları belirteceğiz. Adana İmar A.Ş. gibi iştiraklerin sayfalarını güncelleyerek, daha ulaşılabilir olmalarını sağlayacağız. Halihazırda mevcut olan Bulut Kent Bilgi Sistemi Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Rehberi Bağlantısı’nı vatandaşın erişimi için kolaylaştıracağız. E-belediyecilik butonunda sosyal programlara başvurunun yanı sıra vatandaşın ihtiyaç duyacağı Mahalle Evleri, Yetenek Yönetim Merkezleri, Gençlik Merkezleri'nin programları gibi yaklaşan etkinlikleri duyuracağız. Toplumun her kesiminin kendini ait hissedebileceği “Çiftçilerimiz için”, “Esnafımız için”, “Küçüklerimiz için”, “Engellilerimiz için”, “Kadınlarımız için”, “Büyüklerimiz için” gibi butonlar sayesinde vatandaşımıza, kendisine yönelik hizmetlere kolaylıkla erişebilmesini sağlayacağız. İletişim butonunda mesajlaşma şeklinde talep ve şikayetlerinizi bize iletilebileceksiniz, sizlere 48 saat içinde tercih edecekleri iletişim kanalı üzerinden dönüşsağlayacağız.Diyerek sosyal Belediyecilik projelerini anlattı. Down Sendromlu şampiyona ziyaret… Dr.Türkeş, Antalya'da düzenlenen 2024 Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda dünya şampiyonu olan Selin Naz Özcan'ı ziyaret etti. 2024 Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda dünya şampiyonu olarak Adana‘yı gururlandıran Selin Naz Özcan'ı ziyaret eden Dr. Türkeş Adana'da Selin gibi nice şampiyonlar çıkartmak için Her eğitim derecesine göre ücretsiz kurs desteği vereceğiz. Gençlerin gelişimine uygun, özellikle fiziksel aktivite içeren programlar düzenlenip, Kuracağımız Engelsiz Yaşam Birimi sayesinde erişilebilirliliği her alanda önceliklendirilecek hale getirilerek Kamusal ve toplumsal alanlar herkes tarafından güvenle ve sürekli kullanılabilecek duruma getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız.Dedi.
İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Türkeş, biz milletimizle omuz omuza, kalp kalbeyiz. Hep söylüyorum, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum gün de haklarınızın en büyük koruyucusu ben olacağım.Çözümcü bir anlayışla Adana’nın önünü engelleyen her sorunu ortadan kaldıracağız.


Adana’da Başkan adaylığı açıklandıktan sonra yaptığı İlçe ve mahalle gezileriyle oylarını yükselten Dr. Türkeş seçim çalışmalarını yoğun bir  şekilde Sürdürüyor.
 Güzelyalı Semt Pazarı'nda Çukurova ‘lı vatandaşlarla bir araya gelen Dr Türkeş, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Projelerinin arasında bulunan Belediye hizmetlerine dair vatandaşlara bilgi verdi.
BELEDİYE HİZMETLERİNE YÖNELİK PROJELER 
Belediyeye dair elektronik hizmetler ve dijital platformlar geliştireceğiz; her yaştan vatandaş bilgiye kolayca ulaşabilecek.
Belediyenin web sayfası ve sosyal medya hesaplarını, güncel etkinlikler, ihaleler ve duyuruları detaylarıyla paylaşacağız. Daha fazla bilgi almak için ulaşılması gereken kanalları belirteceğiz.

Adana İmar A.Ş. gibi iştiraklerin sayfalarını güncelleyerek, daha ulaşılabilir olmalarını sağlayacağız.

Halihazırda mevcut olan Bulut Kent Bilgi Sistemi Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Rehberi Bağlantısı’nı vatandaşın erişimi için kolaylaştıracağız.

E-belediyecilik butonunda sosyal programlara başvurunun yanı sıra vatandaşın ihtiyaç duyacağı Mahalle Evleri, Yetenek Yönetim Merkezleri, Gençlik Merkezleri'nin programları gibi yaklaşan etkinlikleri duyuracağız.

Toplumun her kesiminin kendini ait hissedebileceği “Çiftçilerimiz için”, “Esnafımız için”, “Küçüklerimiz için”, “Engellilerimiz için”, “Kadınlarımız için”, “Büyüklerimiz için” gibi butonlar sayesinde vatandaşımıza, kendisine yönelik hizmetlere kolaylıkla erişebilmesini sağlayacağız.

İletişim butonunda mesajlaşma şeklinde talep ve şikayetlerinizi bize iletilebileceksiniz, sizlere 48 saat içinde tercih edecekleri iletişim kanalı üzerinden dönüşsağlayacağız.Diyerek sosyal Belediyecilik projelerini anlattı.


Down Sendromlu şampiyona ziyaret…
Dr.Türkeş, Antalya'da düzenlenen 2024 Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda dünya şampiyonu olan Selin Naz Özcan'ı ziyaret etti.
2024 Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda dünya şampiyonu olarak Adana‘yı gururlandıran Selin Naz Özcan'ı ziyaret eden Dr. Türkeş Adana'da Selin gibi nice şampiyonlar çıkartmak için Her eğitim derecesine göre ücretsiz kurs desteği vereceğiz. Gençlerin gelişimine uygun, özellikle fiziksel aktivite içeren programlar düzenlenip, Kuracağımız Engelsiz Yaşam Birimi sayesinde erişilebilirliliği her alanda önceliklendirilecek hale getirilerek Kamusal ve toplumsal alanlar herkes tarafından güvenle ve sürekli kullanılabilecek duruma getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız.Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.